Buruzs Pálné Erzsike üzente 13 éve

Így meg egész jó prima ízű!!!!

Válasz

Buruzs Pálné Erzsike üzente 13 éve

Vörösborral meg még egy kis borsal az igazi!!!

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 14 éve

Köszönöm,ép most vasárnap akarok bográcsozni!!!

Válasz

Vamos István üzente 14 éve

Ha engedné az idő már neki is fognék. Minden megvan ,kékfrankos vörös kihagyhatatlan pláne ,ha házi.De ha tovább szemerkél az eső marad a pince és a Net.Pedig így olvasás közben jól meghoztátok az étvágyamat.
Köszönöm

Válasz

Hajnal László üzente 14 éve

Ja és a bors ki nem hagyható!

Válasz

Hajnal László üzente 14 éve

Régi, bevált alaprecept, a hozzávalók mennyiségének arányos bővítésével bármilyen nagyságban elkészíthető. Az ízek további fokozásának érdekében esetlleg tehető hozzá Piros Arany, ételízesítő, vörösbor.
A vadhúsok (őz, szarvas) is hasonló módon készülhet, de abba még a főzés elején a hús 1 kg-jához 1 dl. vörösbor szükséges!

Válasz

Bozsó Szilvia üzente 14 éve

kedves Marika! Én is így készítem a marhapörit, és tényleg legjobb bográcsban csinálni.

Válasz

Balog Mária üzente 14 éve

Ahogy már János írta is a vöröshagymával kipattogtatom a köménymagot erre a csemege fűszerpaprika és hozzá egy kis csípős fűszerpaprika is jöhet erre rá a marhahús.Mikor zsírjáig le pirult ekkor én már öntök rá kb 1 dl száraz egri bikavért.

Válasz

szabo gina üzente 14 éve

isteni bogracsban a porkolt.en is ugyanigy keszitem csak bivaly borju husbol es vorosborral persze.

Válasz

Szemkeő Péter üzente 14 éve

A marhahúsból készülő ételekbe, különösen a pörköltbe teszek majorannát is

Válasz

Bartha Ágnes üzente 14 éve

Hasonlóan készítem én is, fekete borsot teszek bele végén, vagy egészbe főzés alatt.

Válasz

Kiszely Gyuláné üzente 14 éve

Nagyon finomnak nézki én is szoktam beletenni vörösbort, de elöbb megkostolom /a vörösbort/ nyáron biztos , hogy elfogom késziteni

Válasz

Buruzs Pálné Erzsike üzente 14 éve

FINOM ÍGYIS DE SZERITEM VÖRÖS BORRAL AZ IGAZI!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

tanko agnes üzente 14 éve

IGY IS FINOM DE EGY KIS FEKETE BORSOT EN TENNEK HOZZA HOGY EGY KICSIT PIKANS LEGYEN.MIFELENK IGY KESITIK

Válasz

Gálfalvy Mária üzente 14 éve

Biztosan nagyon finom ,a recept szerint kiprobálőm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szeva
Én a köménymaggal kezdem,kipattogtatom a zsírban pár szem szegfüborssal együtt.Ettől igazán pikáns ízt kap.no meg az igazi jó minőségü vörösbortól,mit nem szabad megvonni tőle, ugy ahogy ezt levélíro kolegám íIglai Lajos írta.

Válasz

Iglai Lajos üzente 14 éve

Szia !
Ha különlegesen akarod élvezni az izét, akkor jó minőségi vörösborból /Egri Bikavér/ öntsél rá 1 dcl-t. Akkor amikor már készen van és egyet rottyanjon vele.Gyerekek is ehetik, mert az alkohol kipárolog a hötől.

Válasz

Prohászka Béláné üzente 14 éve

Szia!
3x pirítom le zsírjára a hagymát, teljesen szétfőjön, így lesz igazán sűrű szaftja!!!!

Válasz