[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Évának,Mártának és Sárdi Sándornénak is köszönöm a hozzászólásokat.
Jó sütést és Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok:Edit.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Grünfelder Ida üzente 14 éve
Már megcsináltam, nagyon nagyon finom. A medvesajt olyan finom ízt ad neki, nem is gondoltam volna.
Köszi.Szép napot kívánok.
Adriányi Éva üzente 14 éve
Erőss Tamásné Márta üzente 14 éve
Nagyon jónak hangzik! Kipróbálom! Köszi a tippet! Boldog és vidám karácsonyi ünnepeket,finom falatokat kívánok Mindenkinek! Márti
Sárdi Sándorné üzente 14 éve
Isteni lehet a pulykafasirt bacon szallonába sütve. Már holnap kipróbálom, mert az unokáim imádják a pulykahust, no meg a sajtot, no meg a bacon szallonát sütve!
Én eddig még nem irtam recepteket, de ahogy vége a "hajtás"nak irni fogok Köszi az ötletet, mindenkinek nagyon-nagyon boldog, békés, szeretetben gazdag karácsonyt kivánok.
Sárdiné Magdi
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Ligeti Sándorné üzente 14 éve
Köszönöm szépen,kifogom próbálni.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok sok szeretettel Kati.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
kapusi maria üzente 14 éve
Gaspar Ella üzente 14 éve
Kovacsne Lídia üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Menyhárt Imréné üzente 14 éve
suha zsoka üzente 14 éve
Gálfalvy Mária üzente 14 éve
Ritzl Katalin üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Köszönöm a hozzászólásokat,ajánlom,nagyon finom.
Pirospaprikát mindig tettem a fasírtba,de aki nem szívleli bent elhagyja és lehet mással is tölteni.
Jó sütést-főzést,ünnepre való készülődést kívánok mindenkinek.
Edit.
Sipos Sándorné üzente 14 éve
Én is szoktam ilyet készíteni,de pirospaprikát nem teszek bele,csak apróra darabolt pritaminpaprikát és petrezselyemzöldet.
Mozzarella golyókat teszek a belsejébe.
Mihalecz Lászlo üzente 14 éve
Szemánné Horváth Ildikó üzente 14 éve
Kiszely Gyuláné üzente 14 éve
törlés