Wéberné Tóth Hajnalka üzente 13 éve

Szia Virág!
Nagyon hamar meglett, nagyon fincsi volt. (a gyerekek hamar elfogyasztották)
Köszönjük a recit.
Szép napot,
Hajni.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon örülök, hogy ízlett. :)

Válasz

Németh Kriszta üzente 14 éve

Virág!Ez csúcs volt!Igaz 5perces!Nem "csak"azért mert 5perc alatt,van kész !Hanem 5percenként kell csinálnom!Olyan sikere van!!!KÖSZÖNÖM!!!Puszi Kriszta

Válasz

Szerző Istvánné Ilu üzente 14 éve

Biztosan nagyon jó, kipróbálom Ilu

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 14 éve

Sziasztok! Én egy gyakorló nagymama vagyok, többször csináltam már az 5 perces fánkot, imádják a gyerekek, isteni finom és valóban sok mindennel lehet tovább jobbitani, különböző lekvár, mártogatóra gondolok. Semmi kivetnivalót nem találok abban hogy mással is megosztani akarta Virág, mivel minden ujszölettnek minden régi vicc uj.Talkedlit is sütött anyukám, nagymamám és én is de az egészen más, az egy élesztős tészta, amihez van "talkedli sütő" is.
Baráti szeretttel Kata

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Imre!
Egyetértek Virággal.
Az ötperces fánkot én legalább 10 éve ismerem.
A hozzávalókat variáltam így más-más ízben készült a fánk.
Lehet enni lekvárral,kakaós,illetve fahéjas cukorral megszórva,de lehet mellé készíteni pl.vanília mártást is.
Miért baj az,hogy aki elkészíti az felteszi?
Nem baj,sőt köszönet jár érte.Lehet mást is érdekel.
A talkedli kelt tészta,az ötperces fánk nem az.
Nincs hasonlóság,hacsak az nem,hogy olajban sütik mind a kettőt.

Valamit nem értek.Én Jármai Imre üzenetére írtam a hozzászólást.A z aláírás viszont

Hogy van ez?????
Üdvözlettel.Anna
Marcsi.

Válasz

Morvai Etelka üzente 14 éve

nagyon finom és tényleg gyors

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kösz ez nagyon könyü és nagyon finom

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Kedves Imre!

Minden recept azé, aki elkészíti, és az elkészítés módját saját tapasztalatai szerint leírja.
A hozzászólásod szellemében, pereld be az összes magyaros szakácskönyv íróját, mert az összes ilyen szakácskönyvben szerepel a pörkölt vagy gulyás receptje, pedig nem ők találták ki.

És még egy apróság:
A tarkedli teljesen más, mint ez a fánk, A tarkedlit egy kőttes palacsintatésztához hasonló tésztából sütik speciális tarkedlisütőben.
Ha érdekel a dolog, esetleg nézd meg itt:
http://csincsilla.blogspot.com/2009/01/tarkedli.html
Itt a kész süteményről és a tarkedlisütőről is találsz fotót. Sőt, a tarkedli receptjét is elolvashatod.

Válasz

Magenta - üzente 14 éve

... és megnézted az adott oldalon a hozzávalókat és a készítés módját?
A dédmamád is biztos pontosan ugyanezekkel a mennyiségekkel, hozzávalókkal ugyanígy csinálta?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

EZT AZ UGY MONDOTT "ÖT PERCES FÁNKOT""" már az én dédmamám is sütőtte
TARKEDLI NÉVEN,SZERINTEM CSUNYA DOLOG SAJÁTJA KÉNT,PROPAGÁLNI!!!!!!!!!!,IGAZ NAGYON FINI. Ő FAHAJAS PORCUKROT TETT A TETEJÉRE. TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK,MARCSI.

Válasz

Petis Györgyné üzente 14 éve

Köszi, biztosan finom, megpróbálom.
Petisné

Válasz

Bokros ildikó üzente 14 éve

Nagyon guszta!Én is kipróbálom!!!

Válasz

Tóthné Németh Ildikó üzente 14 éve

Tényleg finom.

Válasz

Sándor Jánosné Marika üzente 14 éve

NEM LÁTOM A KÉPET CSAK A NÉGYZETBEN EGY IKSZET ÉS A RECEPTET SEM TALÁLOM,A GÉPEMMEL LEHET BAJ ? MARIKA.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon finom a fánk köszönöm a receptet.Mindekinek ajánlom.Üdv Margo

Válasz

Szücsné Mária üzente 14 éve

Nagyon finom a fánkocska,nálunk mindjárt két adagot kellett sütni,az is elfogyott!Egyébként a citromhéj helyett narancshéjasat ia csináltam,isteni!

Válasz

Varga Dénesné üzente 14 éve

Sajnos Nekem nem jennek meg képek,csak narancssárga négyzetek!
Valamit nem jól csinálok? Még nagyon kezdő tanuló vagyok!Ha valaki tud,legyen szíves segítsen! Köszönöm!!!

Válasz