Recept: Paprikás-borsos tengeri hal sütve (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2086 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2086 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2086 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2086 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Paprikás-borsos tengeri hal sütve

Hozzávalók:
1 kg tengeri hal, só, őrölt bors, őrölt paprika, liszt, olaj a sütéshez.

A körethez:burgonya.

A salátához:
madársaláta, citrom, só, csipetnyi cukor ( vagy ízlés szerint). A többször váltott vízben megmosott salátát kevéssel tálalás előtt tettem citromos lébe, amitől különlegesen finom lett!

A körethez kockára vágtam a megtisztított burgonyát, és sós vízben
kb. 4-5 percig főztem, majd leszűrtem és kicsit hagytam hűlni.
A langyosra hűlt burgonyát több részletben világosra sütöttem a forró olajban, és egy papírtörlővel bélelt tálba szedtem, majd félretettem.

A besózott filéket borsos-pirospaprikás lisztbe forgattam, és bő forró olajban megsütöttem.
A hal sütése után visszatettem a félig sült burgonyát az olajba,és addig sütöttem, míg szép piros, és finom ropogós nem lett.
Ezután kezdődhetett a lakoma!

Látta 153 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu