Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Bartók Katalin indította 17 éve
15 dkg liszt1 tojás1 csomag sütőpor2 dl natúr joghurtpici sóa sütéshez olajElkészítés: A hozzávalókat összedolgozom, majd kanállal a forró olajba szaggatom. Porcukorral megszórom, lekvárt vagy boszorkányhabot kínálok mellé.Tanácsok: Ajánlom, hogy dupla mennyiségből készitsd, mert nagyon kapós!
Hozzászólások eddig: 64
kis Rudolfné üzente 14 éve
kis Rudolfné üzente 14 éve
Ezt egérkének hivjuk mi, még a szegény világban is igy csináltuk, nagyon finom és ajánlott tobbet csinálni belőle. joétvágyat a finomsághoz irénke
Szentes Teréz üzente 14 éve
Oláh Lajosné üzente 10 hónapja
Mikor elolvastam, azonnal kimentem a konyhába és megnéztem, hogy van e minden hozzávaló itthon. Joghurt nem volt, de aludttej az igen.Igy azzal készítettem el. Igy is nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.
nem szeretnélek bántani, az alud tej - és a joghurt ugyan az
a joghurtból kivonják a lényeget a zsír tartalmat , de attól jó mert ez az úri neve.!!!)))- mi gyerekként kancsó számra ittuk a házi tejből készítettet, de még ma is a házi tejet használja a családom , a tejből túrót - sajtot. készítünk , régen még vajat is küpültünk. JA és a házi aludtej GYÓGYSZER MINDENRE
Balog Mária üzente 15 éve
A fánkot kb 170 fokos olajba jó sütni.Mikor beleteszed akkor le kell takarni fedővel 2-3 percre,utána mikor meg fordítod akkor szép világosbarnára kell sütni a fánkot.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Oláh Lajosné üzente 15 éve
Mikor elolvastam, azonnal kimentem a konyhába és megnéztem, hogy van e minden hozzávaló itthon. Joghurt nem volt, de aludttej az igen.Igy azzal készítettem el. Igy is nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.
Mohl Judit üzente 15 éve
Ez olyasmi mint a kanalasfánk, csak abba nem kell joghurt és még egyszerűbb. Nagyon fincsi lehet,
el is készítem holnap. Köszi Judit
Benkő Mónika üzente 15 éve
Én megcsináltam és tényleg nagyon finom.Föleg vaniliás fahéjas porcukorral.Nem gyözzöm csinálni a gyerekeknek.Gyors és egyszerü.
Szántóné Bossányi Katalin üzente 15 éve
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás