Recept: Fánk pillanatok alatt (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2103 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2103 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2103 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2103 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Fánk pillanatok alatt

Ezt a témát Bartók Katalin indította 17 éve

15 dkg liszt1 tojás1 csomag sütőpor2 dl natúr joghurtpici sóa sütéshez olajElkészítés:    A hozzávalókat összedolgozom, majd kanállal a forró olajba szaggatom. Porcukorral megszórom, lekvárt vagy boszorkányhabot kínálok mellé.Tanácsok:    Ajánlom, hogy dupla mennyiségből készitsd, mert nagyon kapós!

Hozzászólások eddig: 64

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

kis Rudolfné üzente 14 éve

lassan és fedő alatt az első időszakban, ez a lényege,hogy megnőjjon és átsuljon irénke

Válasz

kis Rudolfné üzente 14 éve

Ezt egérkének hivjuk mi, még a szegény világban is igy csináltuk, nagyon finom és ajánlott tobbet csinálni belőle. joétvágyat a finomsághoz irénke

Válasz

Szentes Teréz üzente 14 éve

Oláh Lajosné üzente 10 hónapja
Mikor elolvastam, azonnal kimentem a konyhába és megnéztem, hogy van e minden hozzávaló itthon. Joghurt nem volt, de aludttej az igen.Igy azzal készítettem el. Igy is nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.


nem szeretnélek bántani, az alud tej - és a joghurt ugyan az
a joghurtból kivonják a lényeget a zsír tartalmat , de attól jó mert ez az úri neve.!!!)))- mi gyerekként kancsó számra ittuk a házi tejből készítettet, de még ma is a házi tejet használja a családom , a tejből túrót - sajtot. készítünk , régen még vajat is küpültünk. JA és a házi aludtej GYÓGYSZER MINDENRE

Válasz

Balog Mária üzente 15 éve

A fánkot kb 170 fokos olajba jó sütni.Mikor beleteszed akkor le kell takarni fedővel 2-3 percre,utána mikor meg fordítod akkor szép világosbarnára kell sütni a fánkot.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagyon tetszik nekem ez a recept

Válasz

Kiss Kata üzente 15 éve

Hogyan sütitek,hogy ne égjen oda, de át is süljön?

Válasz

Oláh Lajosné üzente 15 éve

Mikor elolvastam, azonnal kimentem a konyhába és megnéztem, hogy van e minden hozzávaló itthon. Joghurt nem volt, de aludttej az igen.Igy azzal készítettem el. Igy is nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.

Válasz

Mohl Judit üzente 15 éve

Ez olyasmi mint a kanalasfánk, csak abba nem kell joghurt és még egyszerűbb. Nagyon fincsi lehet,
el is készítem holnap. Köszi Judit

Válasz

Benkő Mónika üzente 15 éve

Én megcsináltam és tényleg nagyon finom.Föleg vaniliás fahéjas porcukorral.Nem gyözzöm csinálni a gyerekeknek.Gyors és egyszerü.

Válasz

Kezdö háziasszonyok kedvéért,ird le mi az a boszorkányhab.Köszi.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu