Recept: fórum

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 2095 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 258 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 541 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 2095 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 258 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 541 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 2095 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 258 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 541 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 2095 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 258 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 541 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Új téma indítása

Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.

A téma címe legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Kitöltése kötelező.

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Kitöltése kötelező

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

Létrehozás után, az itt megadott szavazást változtatni már nem tudod.

Fórum

téma válaszok száma utolsó hozzászólás

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből, addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc! É

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből, addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc! É

Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások.. Eszter

Piedone fehérbabból készítette. Az ecet nem fokos, hanem %-os. Az olivaolaj felesleges, mert ilyen hőfokon minden jó elég benne, ahhoz pedig igen drága, elegendő a napraforgó olaj. Igaz, hogy a szódab

Hordós savanyút vegyesen és csalámádét csináltunk a papával.

Köszönöm László, hogy szavazásra kerültek ezek a dolgok. Én igenis, a mai napig is olyan kenyeret vásárolok,ami hagyományosan készült, úgy nevezett pékmester kenyér. Ez kovásszal készült, és semmi ad

ha osztályozni kellene 1-5ig, akkor a stabil 3 -as osztályzatot adnám neki ellenben a KAJSER MÁRKÁJÚ árukat független mi az megbuktatanám a vizsgán ebből már több félét is kipróbáltam

Magyaros hamburger 20 db. nézzétek meg a kisvideónkat a kaja készítéséről: http://www.youtube.com/user/zabamesterek

Sziasztok a mi bevált lángosreceptünk: 4 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. belekeverünk 20 dkg lisztet és kovászt készítünk. A főtt burgonyát szitán áttörjük és összekeverjük a ma

50089_a49356b78c4f_s

1[1].jpg

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 4 órája új képet töltött fel:

Csirkemajjal_toltott_tortilla_2049604_5758_s

Vass Lászlóné 4 órája új képet töltött fel:

Tortilla_csirkemajjal_2049603_3871_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mandula képhez:

Mandula_2048616_8484_s

Nagyon jól néz ki! Töltött? A receptet is megkaphatjuk,...

Újhelyi Hédi 1 hete új képet töltött fel:

Mandula_2048616_8484_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Grillcsirke_koritve_2047530_5443_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu