Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.
Gyors receptek | 12 | 1 éve Németh Nóra |
A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.
Sütés-főzés | 23 | 7 éve Gyirán Krisztina |
Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be. Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből, addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc! É
Kérdés receptről | 6 | 10 éve Takács Eszter |
Olvassa valaki ezt a fórumot, tehát van értelme itt kérdeznem valamit? Ugyan is elég régiek a beírások.. Eszter
Piedone hagymás babja | 1 | 12 éve megyeri adrienn |
Piedone fehérbabból készítette. Az ecet nem fokos, hanem %-os. Az olivaolaj felesleges, mert ilyen hőfokon minden jó elég benne, ahhoz pedig igen drága, elegendő a napraforgó olaj. Igaz, hogy a szódab
Hordós savanyút vegyesen és csalámádét csináltunk a papával.
Hagyományos kenyerek és péksütemények [szavazás] | 15 | 13 éve Bottó Marika |
Köszönöm László, hogy szavazásra kerültek ezek a dolgok. Én igenis, a mai napig is olyan kenyeret vásárolok,ami hagyományosan készült, úgy nevezett pékmester kenyér. Ez kovásszal készült, és semmi ad
ha osztályozni kellene 1-5ig, akkor a stabil 3 -as osztályzatot adnám neki ellenben a KAJSER MÁRKÁJÚ árukat független mi az megbuktatanám a vizsgán ebből már több félét is kipróbáltam
Mit főztél,sütöttél legutóbb? | 60 | 13 éve Balu György |
Magyaros hamburger 20 db. nézzétek meg a kisvideónkat a kaja készítéséről: http://www.youtube.com/user/zabamesterek
főzés | 1 | 13 éve Balu György |
http://www.youtube.com/watch?v=orIkumcui7o figyelmetekbe ajánlom!
Itt a nyár, a lángosszezon! [szavazás] | 4 | 13 éve Balu György |
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu