Recept: Gyors receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gyors receptek

Ezt a témát bukta katalin indította 8 éve

A mai világban, amikor mindenki rohan, kincset ér egy jó bevált gyorsan elkészíthető, finom recept. Segítsük egymást, és ha van ilyenünk, osszuk meg másokkal is :)

Hozzászólások eddig: 10

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Gyirán Krisztina üzente 10 hónapja

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Balu György üzente 6 éve

Gyors recepteket és egy jó nevetést tudok neketek ajánlani ...
mazsolázzatok kisvideóink között:
http://www.youtube.com/user/zabamesterek

50091_bc807c1ae6c4_s

1[1].jpg

Válasz

Prohászka Béláné üzente 8 éve

Szia!
Hasonlóképpen készítem, csak kolbász helyett vagy füstölt, főtt tarját, vagy gépsonkát megpirítom a hagymával együtt, és főző tejszínnel öntöm fel, pár percig forralom és kész. Ráöntöm a pennére és reszelt sajttal megszórom. Gyerekem kedvence!!!!!!

Válasz

Kiss Lászlóné üzente 8 éve

Igen, ez nagyon finom. Én téglalap alakúra vágom , és mindegyik téglalapra teszek egy virslit vagy egy szelet trappista sajtot vagy mind a kettőt , becsomagolom és úgy sütöm ki az olajba. Így is isteni finom akár reggelire egy csésze teához is.

Válasz

bukta katalin üzente 8 éve

Nem rossz ötlet :D.
Legközelebb, ha csinálom, ki is próbálom mustárral is.
Köszi az ötletet.

Válasz

Csikós Timi üzente 8 éve

Kefires lángos receptem

Hozzávalók:
0,5 kg liszt
2 pohár kefír
3 dkg élesztő
pici só, pici cukor

Elkészítése:

A hozzávalókat beleteszem egy tálba, az élesztőt belemorzsolom. Dagasztó géppel jól összedolgozom, majd kiolajozott neylon zacskóba teszem. A zacskót a hűtőbe rakom míg a tészta meg nem kel. (Fel puposodik a zacskó, ahogy az élesztő dolgozik.) Ez kb. fél-1 óra. Ezután tetszőleges mennyiséget süthetek ki belőle, akár az egészet, akár csak egy két darabot. Az elkészített tészta napokig eláll a hűtőben, hacsak el nem fogy addig. :-))
Tálalhatjuk ízlés szerint tejföllel, fokhagymával, vagy ki mivel szereti.

Ezt a receptet azok szeretik leginkább, akik nem szeretik az élesztőt futtatgatni, hisz csak bele kell morzsolni és már kész is.

Válasz

Csaba Marianna üzente 8 éve

Nagyon fincsinek tűnik,Én még megbolondítanám egy csepp mustárral!
Mindenképpen ki fogom próbálni!Köszönöm.

Válasz

Kissné Magdi üzente 8 éve

Katika!

A pennét kóstoltam már kolbász nélkül de úgy is nagyon finom. Köszönöm.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 8 éve

Finomnak igérkezik,vacsorára elkészítem.k
Köszönöm a lehetőséget.Ilike.

Válasz

bukta katalin üzente 8 éve

Hagymás-tejszínes penne (Gianni után szabadon):

Hozzávalók:
- 1 cs. penne tészta
- 6-8 fej hagyma
- húsos szalonna (ízlés szerint füstölt kolbász)
- 2-3 dl tejszín
- só, bors, liszt

Elkészítése:
A tésztát felteszem főni, ha kész leszűröm.

A hagymákat hosszában kettévágom, és felkarikázom. Utána olajon felteszem megpárolni. Ha már kellően puha a hagyma, ráöntöm a tejszínt, sózom, borsozom (más fűszert nem igényel), és összeforralom. Aki hígnak találja a mártást, tehet bele egy kis lisztet.

Miközben a hagyma készül, a húsos szalonnát csíkokra szeletelem, és zsírjára kisütöm (aki szereti, és bírja a gyomra :), süthet ki a szalonna mellett egy kis füstölt kolbászt is), majd egy külön tányérra kiszedem. A tésztára loccsintok, egy kis szalonna zsírt, az íze kedvéért.

Mikor minden kész van, a kisült szalonnát (és kolbászt) a tésztára szórom, majd ráöntöm a hagymás-tejszínes mártást, és alaposan összeforgatom.

Megjegyzés: Amikor épp nincs tejszín a közelben, tejföllel készítem. Kicsit fanyarabb az íze, de úgy is finom :).
Nagyon laktató, és elég nehéz étel!!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu