Recept: Gyors receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gyors receptek

Ezt a témát bukta katalin indította 15 éve

A mai világban, amikor mindenki rohan, kincset ér egy jó bevált gyorsan elkészíthető, finom recept. Segítsük egymást, és ha van ilyenünk, osszuk meg másokkal is :)

Hozzászólások eddig: 12

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Németh Nóra üzente 1 éve

A receptek alapanyagait a www.Kaufino.hu weboldal segítségével vásárolom meg kedvező áron.

Válasz

Richárd Wolf üzente 6 éve

Nekem ez a kedvenc receptem:
Sütőtökös Mac 'n' Cheese kolbászmorzsával

A tésztát bő vízben kifőzzük. A sütőtököt megsütjük és lepürésítjük - szükség esetén adhatunk hozzá egy kevés vajat, hogy krémesebb legyen.
A vajat egy nagy serpenyőben megolvasztjuk. Hozzáadjuk a lisztet, és pár perc alatt, folyamatos kevergetés mellett halványsárgára pirítjuk.
Több részletben felöntjük a tejjel, ügyelve rá, hogy csomómentes legyen. Sózzuk-borsozzuk, megszórjuk chilivel, és belereszelünk irdatlan mennyiségű szerecsendiót.
Hozzáadjuk a sütőtökpürét és a cheddar 3/4-ét. Simára keverjük, majd jöhet bele a tészta, és az egészet összekeverjük.
Egy tepsit kivajazunk, és zsemlemorzsával belülről beborítunk. Átkanalazzuk ebbe a tésztánkat, a tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és 180°C-os sütőbe tesszük 25 percre.
Amíg sül, a kolbászt felszeleteljük, és zsírjára sütjük. Amikor már szinte teljesen "száraz", késsel vagy robotgéppel morzsásra aprítjuk.
A sütőből kivett sütőtökös tésztát megszórjuk a kolbászmorzsával, és azon melegében fogyasztjuk, amíg még nyúlik a sajt.
Én mindig a https://www.ujsagomat.hu/tesco/ itt nézem meg, hogy esetleg megtalálom-e az alapanyagokat akciósan vagy sem. Így, mikor bemegyek az üzletbe, céltudatosan keresek.

Válasz

Gyirán Krisztina üzente 7 éve

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Balu György üzente 13 éve

Gyors recepteket és egy jó nevetést tudok neketek ajánlani ...
mazsolázzatok kisvideóink között:
http://www.youtube.com/user/zabamesterek

50091_bc807c1ae6c4_s

1[1].jpg

Válasz

Prohászka Béláné üzente 15 éve

Szia!
Hasonlóképpen készítem, csak kolbász helyett vagy füstölt, főtt tarját, vagy gépsonkát megpirítom a hagymával együtt, és főző tejszínnel öntöm fel, pár percig forralom és kész. Ráöntöm a pennére és reszelt sajttal megszórom. Gyerekem kedvence!!!!!!

Válasz

Kiss Lászlóné üzente 15 éve

Igen, ez nagyon finom. Én téglalap alakúra vágom , és mindegyik téglalapra teszek egy virslit vagy egy szelet trappista sajtot vagy mind a kettőt , becsomagolom és úgy sütöm ki az olajba. Így is isteni finom akár reggelire egy csésze teához is.

Válasz

bukta katalin üzente 15 éve

Nem rossz ötlet :D.
Legközelebb, ha csinálom, ki is próbálom mustárral is.
Köszi az ötletet.

Válasz

Csikós Timi üzente 15 éve

Kefires lángos receptem

Hozzávalók:
0,5 kg liszt
2 pohár kefír
3 dkg élesztő
pici só, pici cukor

Elkészítése:

A hozzávalókat beleteszem egy tálba, az élesztőt belemorzsolom. Dagasztó géppel jól összedolgozom, majd kiolajozott neylon zacskóba teszem. A zacskót a hűtőbe rakom míg a tészta meg nem kel. (Fel puposodik a zacskó, ahogy az élesztő dolgozik.) Ez kb. fél-1 óra. Ezután tetszőleges mennyiséget süthetek ki belőle, akár az egészet, akár csak egy két darabot. Az elkészített tészta napokig eláll a hűtőben, hacsak el nem fogy addig. :-))
Tálalhatjuk ízlés szerint tejföllel, fokhagymával, vagy ki mivel szereti.

Ezt a receptet azok szeretik leginkább, akik nem szeretik az élesztőt futtatgatni, hisz csak bele kell morzsolni és már kész is.

Válasz

Csaba Marianna üzente 15 éve

Nagyon fincsinek tűnik,Én még megbolondítanám egy csepp mustárral!
Mindenképpen ki fogom próbálni!Köszönöm.

Válasz

Kissné Magdi üzente 15 éve

Katika!

A pennét kóstoltam már kolbász nélkül de úgy is nagyon finom. Köszönöm.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu