Recept: Gyors receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2085 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2085 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2085 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2085 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 256 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 532 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gyors receptek

Ezt a témát bukta katalin indította 7 éve

A mai világban, amikor mindenki rohan, kincset ér egy jó bevált gyorsan elkészíthető, finom recept. Segítsük egymást, és ha van ilyenünk, osszuk meg másokkal is :)

Hozzászólások eddig: 10

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Gyirán Krisztina üzente 6 hónapja

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Balu György üzente 6 éve

Gyors recepteket és egy jó nevetést tudok neketek ajánlani ...
mazsolázzatok kisvideóink között:
http://www.youtube.com/user/zabamesterek

50091_bc807c1ae6c4_s

1[1].jpg

Válasz

Prohászka Béláné üzente 7 éve

Szia!
Hasonlóképpen készítem, csak kolbász helyett vagy füstölt, főtt tarját, vagy gépsonkát megpirítom a hagymával együtt, és főző tejszínnel öntöm fel, pár percig forralom és kész. Ráöntöm a pennére és reszelt sajttal megszórom. Gyerekem kedvence!!!!!!

Válasz

Kiss Lászlóné üzente 7 éve

Igen, ez nagyon finom. Én téglalap alakúra vágom , és mindegyik téglalapra teszek egy virslit vagy egy szelet trappista sajtot vagy mind a kettőt , becsomagolom és úgy sütöm ki az olajba. Így is isteni finom akár reggelire egy csésze teához is.

Válasz

bukta katalin üzente 7 éve

Nem rossz ötlet :D.
Legközelebb, ha csinálom, ki is próbálom mustárral is.
Köszi az ötletet.

Válasz

Csikós Timi üzente 7 éve

Kefires lángos receptem

Hozzávalók:
0,5 kg liszt
2 pohár kefír
3 dkg élesztő
pici só, pici cukor

Elkészítése:

A hozzávalókat beleteszem egy tálba, az élesztőt belemorzsolom. Dagasztó géppel jól összedolgozom, majd kiolajozott neylon zacskóba teszem. A zacskót a hűtőbe rakom míg a tészta meg nem kel. (Fel puposodik a zacskó, ahogy az élesztő dolgozik.) Ez kb. fél-1 óra. Ezután tetszőleges mennyiséget süthetek ki belőle, akár az egészet, akár csak egy két darabot. Az elkészített tészta napokig eláll a hűtőben, hacsak el nem fogy addig. :-))
Tálalhatjuk ízlés szerint tejföllel, fokhagymával, vagy ki mivel szereti.

Ezt a receptet azok szeretik leginkább, akik nem szeretik az élesztőt futtatgatni, hisz csak bele kell morzsolni és már kész is.

Válasz

Csaba Marianna üzente 7 éve

Nagyon fincsinek tűnik,Én még megbolondítanám egy csepp mustárral!
Mindenképpen ki fogom próbálni!Köszönöm.

Válasz

Kissné Magdi üzente 7 éve

Katika!

A pennét kóstoltam már kolbász nélkül de úgy is nagyon finom. Köszönöm.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 7 éve

Finomnak igérkezik,vacsorára elkészítem.k
Köszönöm a lehetőséget.Ilike.

Válasz

bukta katalin üzente 7 éve

Hagymás-tejszínes penne (Gianni után szabadon):

Hozzávalók:
- 1 cs. penne tészta
- 6-8 fej hagyma
- húsos szalonna (ízlés szerint füstölt kolbász)
- 2-3 dl tejszín
- só, bors, liszt

Elkészítése:
A tésztát felteszem főni, ha kész leszűröm.

A hagymákat hosszában kettévágom, és felkarikázom. Utána olajon felteszem megpárolni. Ha már kellően puha a hagyma, ráöntöm a tejszínt, sózom, borsozom (más fűszert nem igényel), és összeforralom. Aki hígnak találja a mártást, tehet bele egy kis lisztet.

Miközben a hagyma készül, a húsos szalonnát csíkokra szeletelem, és zsírjára kisütöm (aki szereti, és bírja a gyomra :), süthet ki a szalonna mellett egy kis füstölt kolbászt is), majd egy külön tányérra kiszedem. A tésztára loccsintok, egy kis szalonna zsírt, az íze kedvéért.

Mikor minden kész van, a kisült szalonnát (és kolbászt) a tésztára szórom, majd ráöntöm a hagymás-tejszínes mártást, és alaposan összeforgatom.

Megjegyzés: Amikor épp nincs tejszín a közelben, tejföllel készítem. Kicsit fanyarabb az íze, de úgy is finom :).
Nagyon laktató, és elég nehéz étel!!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu