Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Baltás Lászlóné indította 14 éve
Lassan 25 éve foglalkozom a sütési hagyományokkal. Olyan termékleírásokat keresek, amelyek bizonyíthatóan legalább 70 évesek, és Nagy Magyarország valamely régiójában még ma is kedveltek. Véleményem szerint sz itt élő nemzetiségek sütési szokásai is ide tartoznak.
Célom ezeknek a termékeknek a népszerűsítése, mert érdekünk, hogy fennmaradjanak és büszkeségeink legyenek.
Fontosnak tartod a hagyományos kenyerek és sütemények megmaradását?
44% Igen, mert egészségesek.
12% Igen, mert ez az ízvilágom.
20% Régi süteményeink ünnepeink részét képezik.
7% Sajnálom, hogy a külföldről bejött szokások divattá váltak.
17% Örülök, hogy néhány ember foglalkozik a témával.
Hozzászólások eddig: 15
Bottó Marika üzente 12 éve
Köszönöm László, hogy szavazásra kerültek ezek a dolgok. Én igenis, a mai napig is olyan kenyeret vásárolok,ami hagyományosan készült, úgy nevezett pékmester kenyér. Ez kovásszal készült, és semmi adalékanyag. Nagyon finom, legalább is nekem. Sokszor sütök kenyérlisztből pizzát, kifliket meg bagetteket.Még egyszer köszönöm és szép napot!
SIMON LÁSZLÓ üzente 13 éve
Narancsfelfújt. 1 narancsot egészben megfőzünk s szitán átpasszirozzuk./ tojás habjába14dkg cukrot,6 tojás sárgáját,14 dkg. örölt mandulát s a narancsot tesszük.Zárható formába téve1 óráig főzzük.Naracs -sodóval tálaljuk.
Horváth Mónika üzente 13 éve
Kedves Asszonyok! Nekem is van kenyérsütőgépem. Jó magam római tálban sütöm a finom kenyeret. Próbáljátok ki!
Hange Mária üzente 13 éve
Bódics Margaréta üzente 13 éve
Sziasztok és szép napot Mindenkinek.
Egy ideje kenyérsütőgép vásárlásán töröm a fejem... Egy már volt, de azt elajándékoztam. Most újat vennék.
Akinek van és használja, mi a véleménye a gépéről. Örülnék, ha megírnátok a véleményeiteket és/vagy javaslataitokat.
Talán ez majd segít kicsit a döntésemben. Egy lapátos, több programos, késleltetős masinára gondoltam...
Jeremiás Lajosné üzente 13 éve
Szia!
Ajánlanám a limara pékség honlapját nagyon sok féle kenyeret süt ha érdekel.
Nekem csak egy egyszerü receptem van mindig ezt sütöm de nagyon finom.
Leíro azért jó, 3dl tejet beleöntök a kenyér sütőbe de lehet víz is,20 dkg rételiszt,30dkg dundi liszt a coop botokban kapható 1 cs francia száritottélesztő/fecskés/1 ek só.1 mk cukor ezt szárazon összekevered és bele öntöd a tejre a sütőbe.2-3 evőkanál olivaolajat és mehet a sütő 3 óra 1-es program sötétre szoktam állitami de ez izlés dolga. egyszerü de bevált
Nagy Andrásné Katalin üzente 13 éve
Kenyér recepteket holtalálom meg?? Van kenyérsütő gépem szertnék sütni más kenyereket is mint amit eddig sütöttem. Várom a recept találhatósági helyét. Köszönöm.
Pénzes anna üzente 13 éve
Anyukámmal csak itthon, házilag sütjük a kenyeret gázsütőben. Ebben nincs adalékanyag, állományjavító stb. Ezenkívül különböző sütiket is készítünk.
Anna
Hartai Júlia üzente 13 éve
Nagyon finomak a régi sütemények! Én karácsonyra az édesanyám receptjeiből sütöttem és újdonság volt a családnak!!
Havasi IBOLYA üzente 13 éve
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás