Recept: főzés (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

főzés

Ezt a témát Mencseliné Urbán judit indította 15 éve

Finom csirkecomb:
A csirkecombokat sózzuk,borsózzuk,majd lisztbe forgatva hirtelen kisütjük mind a két felét.
Az apróra vágott hagymát,paprikát,gombát megpirítjuk,öntünk rá paradicsomlevet,egy kis vizet,majd a csirkecombokat ebben a mártásban puhára pároljuk, a tetejét tejföllel diszitjük.


Padlizsános cukkinis csirkecomb (pulyka):
Hozzávalók: 1 cs. Mexikói chilis bab fix
2 db. húsleveskocka
padlizsán
cukkini
2 fej vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma
4 db comb
rozmaring

Elkészítés: A combokat a húsleveskockával 1,5 l. vízben majdnem puhára főzzük. A padlizsánt,cukkinit nagyobb kockára vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát olvasztott vajon megfonnyasztjuk,hozzáadjuk a zöldségeket,izesitjük. Az áttört fokhagymával,rozmaringgal tovább pirítjuk. A Mexikói chilis bab fixet elkeverjük megfelelő mennyiségű vizzel,ráöntjük a zöldségekre.
A combokat beletéve együtt puhára pároljuk. Rizzsel tálaljuk. (kakukkfüvet és gyömbért is használhatunk izesitőnek).


Beregi sajttű:
Pálcikára tűzzünk fel: karika kifli,sajt,sonka,kifli...
Sűrű palacsintatésztába forgassuk bele,forró olajban süssük ki.

Aki szereti a gombát,ilyenkor biztosan kihasználja lehetőségeket. Ehetjük rántva,sütve,töltve.
Gombafejek sörtésztában:
Hozzávalók: gombafejek,só,bors,2 tojás,liszt,olaj,1 dl. világos sör.
Elkészités: A tojásfehérjékből kemény habot verünk,belekeverjük a sárgákat,lisztet,olajat,sört.
A sózott gombafejeket ebbe a masszába forgatjuk,bő,forró olajban sütjük. Petrezselymes rizs,vagy rizibizi illik hozzá.

Jó étvágyat,kellemes főzést mindenkinek:
Üdv. Jutka

Hozzászólások eddig: 1

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Balu György üzente 13 éve

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu