Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Mencseliné Urbán judit indította 15 éve
Finom csirkecomb:
A csirkecombokat sózzuk,borsózzuk,majd lisztbe forgatva hirtelen kisütjük mind a két felét.
Az apróra vágott hagymát,paprikát,gombát megpirítjuk,öntünk rá paradicsomlevet,egy kis vizet,majd a csirkecombokat ebben a mártásban puhára pároljuk, a tetejét tejföllel diszitjük.
Padlizsános cukkinis csirkecomb (pulyka):
Hozzávalók: 1 cs. Mexikói chilis bab fix
2 db. húsleveskocka
padlizsán
cukkini
2 fej vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma
4 db comb
rozmaring
Elkészítés: A combokat a húsleveskockával 1,5 l. vízben majdnem puhára főzzük. A padlizsánt,cukkinit nagyobb kockára vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát olvasztott vajon megfonnyasztjuk,hozzáadjuk a zöldségeket,izesitjük. Az áttört fokhagymával,rozmaringgal tovább pirítjuk. A Mexikói chilis bab fixet elkeverjük megfelelő mennyiségű vizzel,ráöntjük a zöldségekre.
A combokat beletéve együtt puhára pároljuk. Rizzsel tálaljuk. (kakukkfüvet és gyömbért is használhatunk izesitőnek).
Beregi sajttű:
Pálcikára tűzzünk fel: karika kifli,sajt,sonka,kifli...
Sűrű palacsintatésztába forgassuk bele,forró olajban süssük ki.
Aki szereti a gombát,ilyenkor biztosan kihasználja lehetőségeket. Ehetjük rántva,sütve,töltve.
Gombafejek sörtésztában:
Hozzávalók: gombafejek,só,bors,2 tojás,liszt,olaj,1 dl. világos sör.
Elkészités: A tojásfehérjékből kemény habot verünk,belekeverjük a sárgákat,lisztet,olajat,sört.
A sózott gombafejeket ebbe a masszába forgatjuk,bő,forró olajban sütjük. Petrezselymes rizs,vagy rizibizi illik hozzá.
Jó étvágyat,kellemes főzést mindenkinek:
Üdv. Jutka
Hozzászólások eddig: 1
Balu György üzente 13 éve
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás