Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Mihalecz Lászlo indította 14 éve
gomba/Mihalecz modra/hoozzávalok:2részgomba/csiperke/2.krumpli 1.vőrőshagyma,szalonna/fűszer megyiség/fűszerek:bors,kőmény,petrezsejemlevél/énn,-borokamag,kakukfű/ aproravágothozzávalokat a fűszerekkel+fokhagyma,so.őszekeverjük,porciozzuk alufoliába,vagyegyben a bográccsba sajátlevébem adig főzzük amedig a krumpli kivánja
Hozzászólások eddig: 2
Mihalecz Lászlo üzente 14 éve
Mézeslaska: agombát levelezzük,blansirozzuk/csak anyira hogy ne tőrjőn leszáradás után vékonyanbekenjuk mézzel,majd,búzadarába megforgatjuk amenyit felvesszigy sűtjűk
Mihalecz Lászlo üzente 14 éve
laska gomba sűtve,a gombát levelezük blansirozzuk palacsintatésztátkészitünkenyhénfüdzerezzük izlésszerint,olajban sűtjűk,
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás