Recept: Kocsispecsenye (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kocsispecsenye

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 14 éve

KOCSISPECSENYE
HOZZÁVALÓK négy személyre: 1 kg borjúhús, 75 dkg. vöröshagyma, fél dl. étolaj, 1 evőkanál majoránna, 1 nagy pohár tejfel, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 db. Knorr-, v. Maggi erőleveskocka, 1 teáskanál 10 fokos ecet, ízlés szerint só, és annyi víz, hogy a húst egy kissé ellepje, végül kevéske liszt.
ELKÉSZÍTÉS:
A húst szeletekre vágom, majd kissé megklopfolom. A hagymát karikákra vágom, és az előre előkészített edénybe beleöntött étolajon kissé megdinsztelem teljes lángon. Ha ez megvan, a hússzeleteket ráhelyezem, hogy azok egy kissé összemenjenek és kifehéredjenek, ezután vizet öntök rá, de csak annyit, hogy éppen csak ellepje, majd megsózom. Ekkor beleteszem a majoránnát meg a borsot is, és felforralom. Amint felforr, elolvasztom benne a leveskockát. A lángot ekkor takarékra veszem, és hagyom, hogy a hús megpuhuljon, de közben folyamatosan figyelem, hogy a víz el ne párologjon róla. Ha nagyon fogy a víz, újból és újból felöntöm mindaddig, amíg a hús puha nem lesz. Ha ez is megvan, a húst egy tányérra kiszedem, a visszamaradt párolóléből, a lisztből, meg a tejfelből híg habarást készítek, a húst pedig visszateszem az így elkészült hagymás mártásba, majd egy kissé ismét teljes lángon összeforralom, végül az ecettel ízesítem. Párolt rizskörettel vagy sós főtt krumplival tálalom.
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!

Hozzászólások eddig: 0

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu