Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 14 éve
KOCSISPECSENYE
HOZZÁVALÓK négy személyre: 1 kg borjúhús, 75 dkg. vöröshagyma, fél dl. étolaj, 1 evőkanál majoránna, 1 nagy pohár tejfel, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1 db. Knorr-, v. Maggi erőleveskocka, 1 teáskanál 10 fokos ecet, ízlés szerint só, és annyi víz, hogy a húst egy kissé ellepje, végül kevéske liszt.
ELKÉSZÍTÉS:
A húst szeletekre vágom, majd kissé megklopfolom. A hagymát karikákra vágom, és az előre előkészített edénybe beleöntött étolajon kissé megdinsztelem teljes lángon. Ha ez megvan, a hússzeleteket ráhelyezem, hogy azok egy kissé összemenjenek és kifehéredjenek, ezután vizet öntök rá, de csak annyit, hogy éppen csak ellepje, majd megsózom. Ekkor beleteszem a majoránnát meg a borsot is, és felforralom. Amint felforr, elolvasztom benne a leveskockát. A lángot ekkor takarékra veszem, és hagyom, hogy a hús megpuhuljon, de közben folyamatosan figyelem, hogy a víz el ne párologjon róla. Ha nagyon fogy a víz, újból és újból felöntöm mindaddig, amíg a hús puha nem lesz. Ha ez is megvan, a húst egy tányérra kiszedem, a visszamaradt párolóléből, a lisztből, meg a tejfelből híg habarást készítek, a húst pedig visszateszem az így elkészült hagymás mártásba, majd egy kissé ismét teljes lángon összeforralom, végül az ecettel ízesítem. Párolt rizskörettel vagy sós főtt krumplival tálalom.
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!
Hozzászólások eddig: 0
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás