Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Perreyné Zsuzsa indította 14 éve
Ki, hogyan készíti? Küldjetek jó recepteket!
Hozzászólások eddig: 24
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Burgonyás lángos
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg áttört főtt burgonya
1,5 dkg élesztő
2 dl tej
1 dkg cukor
só
olaj
Az élesztőt a cukorral 2-3 ek.tejjel felfuttatjuk.
A lisztet az áttört burgonyával összekeverjük,a közepébe öntjük a megkelt élesztőt,hozzáadjuk a sót és többi langyos tejjel félkemény tésztát dagastunk.
A tésztát háromszorosára kelesztjük.
A megkelt tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk,kis cipókat formálunk még 10-15 pecig konyharuhával letakarva kelesztjük.
Ezután a cipócskákat laposra húzzuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
Tejföllel megkenve,sajttal megszórva tálaljuk,fokhagymával is megkenhetjük.
Makovinyiné László Ibolya üzente 14 éve
Szia Irénke !
Pár koktél recept.
Le,hogy tudod használni.
Üdv Ibica
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Sziasztok .
Nagyon tetszenek a receptek . Van amit már el is készitettem . Most viszont nemtalálom a koktélokat ! Szükségem lenne pedig rájuk, hétvégére. Tudna valaki segiteni?
Előre is köszönöm . Puszi:Irénke
Dallos Gyöngyi üzente 14 éve
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
Makovinyiné László Ibolya üzente 14 éve
Lángos
Hozzávalók : 50 dkg liszt, 1 pohár tejföl, 2 dl tej, 2,5 dk élesztő, 1 csapott kanál só, 1 tojás.
Én kenyérsütő gépben készítem a tésztát. Mindent belerakok,az élesztőt egy decinyi langyos tejben csipetnyi cukorral felfuttatom.Mikor megkelt 6-8 db-ra vágom,megformázom,letakarom és kb. 20 percig
pihentetem.Bő forró olajban kisütöm. Nagyon finom.A Barátaim nagyon szeretik.
Ha marad tészta,hűtőbe teszem és pár napon belül sütöm ki,és pont olyan finom mint előzőleg.
Mezei Julianna üzente 14 éve
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás