Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 db citrom
25 dkg vaj
25 dkg cukor
2 csg vaníliás cukor
4 db tojás
25 dkg liszt
2 tk sütőpor
1,25 dl tej
2 ek. porcukor
10-10 dkg ét és tej bevonó
300 g tejszín
1 zacskó habfixáló
A szóráshoz kakaópor
A tepsi kikenéséhez margarin
Elkészítése:
Egy citrom héját lereszeljük és mindkettő levét kinyomjuk.
A vajat a cukorral,1 vaníliás cukorral és a citromhéjjal kikeverjük.
Egyenként bele dolgozzuk a tojásokat és beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.
A tejjel együtt hozzáadunk 4 ek citromlevet és a margarinnal kikent 32×38 cm-es tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben,200 fokon 15-20 percig sütjük.
A süteményt megszurkáljuk és a porcukorral kikevert maradék citromlével meglocsoljuk.
Miután kihűlt,keresztben félbevágjuk.
A lapokat a vízfürdőben együtt megolvasztott bevonóval megkenjük.
Mielőtt megdermed,hullámokat húzunk bele.
A tejszínt a másik zacskó vaníliás cukorral és habfixálóval felverjük.
A habot az alsó lapra simítjuk és ráfektetjük a másik lapot.
Kakaóporral meghintve kínáljuk.
|
|
Czudor Viktor 6 napja új blogbejegyzést írt: Debreceni Gasztro
Keczánné Macskó Piroska 3 hete új blogbejegyzést írt: 5 dolog, amit egy illemtudó vásárló SOHA nem csinál, ha boltba megy
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 elképesztően jópofa konyhai praktika
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Gesztenye, sütőtök – mutatjuk az őszi álommenüt
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Top 3 forró csoki recept őszre
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!