Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítési idő : - mi a szörftáborban kaptuk ebédre, innen az ötlet -
kb. 25 perc
Kalória kb. 2G7 kcal· Febérje 40 g • Zsír 3 g • Szénhidrát 14 g
Hozzávalók 4 személyre:
• Fl ~7;\1 mpnt;,
• 300 g zsírszegény joghurt 1,5%-os
• 2 teáskanállimelé
• 2 teáskanál currypor -. Castello étkezési só
• MIKado órolt teketebors
• 850 g Puioka pulykamellfilé
• 8 gerezd fokhagyma
• 2 banán
• ezenkívül, Aromata fissentartó fólia, kis fa nyársak
Elkészítés:
A mentaleveleket tépkedjük le a szá rról , és aprítsuk fel. Keverjük össze joghurttal, limeIé vel, curryvel, sóval és borssal. A pulykamellfilét mossuk meg, itassuk szárazra, és vágjuk kocká kra. Tegyük be a darabokat a currys joghurttal együn egy tagyasztótasakua, úlljuk Ie, b jól for gassuk meg benne. Pácoljuk legalább 2-3 órán vagy egy éjszakán keresztül. A maradék currys joghurtot ugyancsak tegyük hűtászekrénybe.
4 hosszú fanyárcat 30 percig áztassunk hirleg vízben. Tisztítsuk meg a fokhagymát. A baná no kat héjastul vágjuk fel kb. 2 cm vastag sze létekre. A pulykahúskockákat túzdeljük fel a fanyársakra a fokhagymával és a banánszeletekkel együtt. Egy alufólia grillező tálcában vagy köz vetlenül " fonó gl ille" ~ü~~ük ku. 15 uercíg, közben többször fordítsuk meg. A maradék currys joghurttal tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!