Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Meggyes zselés piskóta
2x5 tojásból piskóta
Zseléhez:
2 üveg meggybefőtt
2 cs. zselatin (50 g )
7 dl meggylé
Krém:
2 cs vaníliás pudingpor
½ l tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
A két üveg meggyet leszűrjük. Amiben a piskótát sütöttük, azt a tepsit kibéleljük folcpakkal és elterítjük benne a meggyet. 7 dl meggylét, ha nincs annyi akkor vízzel pótoljuk 50 g zselatinnal felforralunk és a meggyre öntjük. Kb 2 órát állni hagyjuk amíg megköt. Közben a pudingporokat a tejben megfőzzük és kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd a főzött krémmel összekeverjük. A gyümölcskocsonyára rákenjük a krém felét és ráhelyezzük az egyik piskóta lapot, majd kiborítjuk a tepsiből és lehúzzuk a folcpakkot. Rákenjük a krém másik felét, majd rátesszük a másik piskótalapot. Tetejére olvasztott csokoládét csorgatunk vagy porcukrot szórunk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!