Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nyári melegben a cukros italok helyett a legjobb alternatíva, ha gyümölcsturmixokat fogyasztunk. Lehetőségeinknek csak a fantáziánk szab határt.
Tavaly külön bejegyzést írtunk az általunk fogyasztott koktélokról. Ide kattintva elérheted őket.
Ribizlit és meggyet fele – fele arányban összeturmixolunk és már fogyaszthatjuk is. Hűsít, regenerál és a gyümölcsöknek köszönhetően jótékony hatást fejt ki az emésztésre.
Egészségre gyakorolt hatása:
Meggy: Magas az A-vitamin tartalma. Ezen kívül B1, B2, C-vitamint is tartalmaz. Gazdag vasban, kálciumban, és magnéziumban. Gyümölcssavakban bővelkedik, főleg almasavban, ez adja kicsit savanykás ízét. Serkenti az emésztést, tisztítja a májat, gyulladás gátló, jó vérszegénység ellen! Leveléből és szárából gyógyteát készíthetünk, mely gyulladás gátló, és enyhíti a köhögést, lázat, és nyugtató hatású.
Ribizli: Jelentős C-vitamin forrás. B1, B2, B6, E-vitamin, nátrium, kalcium, foszfor, magnézium és a vas található még benne. Savanykás ízét többek között különböző gyümölcs - és egyéb savaknak köszönheti. Kimutattak belőle almasavat, citromsavat, bórkősavat, borostyánkősavat, ecetsavat, oxálsavat. Flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumorellenes hatását. Hashajtó hatású.
Hogyan készíts még több egészséges, gyógyító, energiát adó receptet?
Látogass el blogomra és segítek Neked!
http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com/
Ha teszik a recept oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Hogyan vonjuk bele a gyermekeket is az ételkészítésbe?
Tankolj fel télre az egészségedért videó 2. rész
Vegán Diós Puding HD videó
Galagonya