Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 2 csirkemell filé, 1–2 csomag szeletelt bacon szalonna, 4 db paradicsom, 1 közepes padlizsán, 2 tojás, liszt a panírozáshoz, fél kiló reszelt sajt, 2 dl tej, 2 dl főzőtejszín, 1 csipet szerecsendió, só, bors.
Elkészítés: egy nagy jénai tál – vagy személyenként egy-egy kisebb tál – aljába kiterítjük sorban a bacon szeleteket úgy, hogy az oldalára is jusson, kilóghat a végük a tálból. Erre rakjuk a nagyon vékonyra szeletelt és kiklopfolt, sóval, borssal fűszerezett csirkemell szeleteket. Ezt előzőleg be kell panírozni, de a zsemlemorzsa helyett sajtot kell használni (lehet egyszerűsíteni azzal, hogy a csirkemell szeleteket csak lisztben és tojásban forgatják meg, és a szalonnára szórnak egy réteg reszelt sajtot, majd erre helyezik a lisztes, tojásos csirkemell szeleteket, majd újabb réteg sajtot szórnak rá). Ezt vékony sorban újra megismétlik. Erre kerüljön a karikára szeletelt paradicsom, erre újabb réteg sajtos csirkemell, majd erre a felszeletelt padlizsán, ezután újabb sajtos csirke. Aki nem szereti a zöldséget, az kihagyhatja és tehet a helyére újabb réteg bacon szalonnát. Ezután keverje össze a tejet és tejszínt, majd keverje bele a szerecsendiót. Ízlés szerint ezt is lehet sózni, borsozni. Ezt locsolja rá a hús tetejére. Ha túllóg a bacon szalonna a tálon, akkor itt hajtsa vissza az egésznek a tetejére. 180 fokos sütőben süsse 50 percig.
Bors http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=28312
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!