Recept: Szagűző trükkök

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 A erős szagok pokollá tudják tenni a konyhai életünket. Íme néhány praktika, amihez minden rendelkezésünkre áll a konyhánkban, csak másként kell gondolnunk rájuk!

 

1. Gyertya

 

Hagyma szeletelése közben gyújtsunk meg egy gyertyát. A láng elégeti a hagymából áradó illóanyagok egy részét, így sokkal kisebb eséllyel lábad könnybe a szemünk.

2. Kávé

Ha valami megromlott a hűtőben, először takarítsuk ki alaposan, majd tegyünk bele egy frissen őrölt kávéval megtöltött széles, lapos edényt. Hagyjuk ott egy éjszakára, és a kávé illata semlegesíteni fogja a romlott étel szagát.

3. Kenyér

 

A karfiol, a karalábé és a többi keresztes virágú zöldség főzése közben helyezzünk egy-két szelet fehér kenyeret a zöldségekre, és fedjük le a lábost. A kellemetlen szag nagy része a kenyérben marad.

4. Ecet

Nincs több fél napos szellőztetés az olajban sütés után! A terjengő zsírszag csökkentésére helyezzünk el egy kis edény ecetet a konyhában, és a zsír csodálatos módon összegyűlik a felületén, és nem árasztja el az egész lakást.

5. Szódabikarbóna

A fokhagyma vagy a hal aromája jóval az étkezés után is érződik a kezünkön. Dörzsöljük be a bevizezett kezünket egy kis szódabikarbónával, majd öblítsük le meleg vízzel.

+ Ecet másodszor

Amikor erős vegyszerrel súroljuk ki a sütőt, az kellemetlen tisztítószerszagot áraszthat. Töröljük át a sütőt ecetbe mártott szivaccsal, majd várjuk meg, míg az ecet teljesen meg nem szárad.

 

Forrás:https://izeselet.h

 

 

Címkék: szag

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu