Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombakrémes csirkemell szelet
4 szelet csirkemell, 20 dkg gomba,
1 nagyobb fej vöröshagyma,
olaj, só,őrölt bors,petrezselyem zöld,
2 ek liszt, kb 1,5 dl tej ,reszelt sajt.
A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklpofoljuk. Sózzuk, és
lisztbe forgatjuk.
Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy
tűzálló cserépedénybe.
A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
A hagymát finomra vágjuk és kevés olajon megpároljuk.
Rátesszük a gombát és összeforgatjuk. Együtt pároljuk.
Rátesszük a finomra vágott petrezselyemzöldet.
Sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.
Ha elfővi a levét, a lisztet elkeverjük a tejjel ,
és a gombára öntjük.
Elkeverjük és addig kevergetjük, amíg besűrűsödik.
A gombapépet rákenjük a hússzeletekre és bőségesen megszórjuk reszelt
sajttal.
Sütőben 180°C-on addig sütjük, amíg a teteje piros lesz.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!