Recept: Rántott spárga (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2005 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 264 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 591 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2005 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 264 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 591 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2005 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 264 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 591 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2005 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 264 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 591 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott spárga

A spárgát megtisztítjuk. Besózva félretesszük fél órára.
Papírtörlővel felitatjuk róla a fölösleges levet.
A szokásos módon panírozzuk, majd kisütjük.

Látta 4940 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Linterné Szegedi Éva üzente 7 éve

Nagyon ötletes étel! Ezt is el fogom készíteni!

Válasz

Bérciné Ili üzente 7 éve

Szia!
Igen, úgy mint a zöldséget, a virágjánál kell kezdeni lefelé.

Válasz

Tőkés Sándorné Jolán üzente 7 éve

Jol néz ki ,én még sosem csináltam,nem is ettem spárgát ,hogy kell tisztitani mint a zöldséget ,vagy csak mosni ,légyszi ird le . kösönöm , kiprobálnám üdv

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu