Recept: Rózsával diszitve (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rózsával diszitve

Leirás:
Három lap kakaós piskóta jól meglocsolva, ez esetben rumos sziruppal.
Krém:
-25dkg darált dió megpergelve,majd annyi tejet adunk hozzá hogy összeálljon,kevés ideig még főzzük.Ha kihűlt,hozzáadjuk a 20 dkg vajat habosra kikavarva 15 dkg porcukorral,vegül izlés szerint rumot is adhatunk hozzá.
Csoki öntet:
-200 ml folyékony tejszin, 30 dkg csoki.Mikrohullámúsütőben 2-3 percig melegitjük ,majd jól kikavarjuk,mielőtt kihűlne bevonjuk a tortát.
Diszités:
-kevés tejszin felverve és kakaóval szinezve.
Tortadiszitővel rányomkodjuk a leveleket és az ágakat.
Rózsák:
-3 evőkanál tejpor és pár csepp méz ,szinezék(de szinezék nélkül a fehér rózsa is nagyon szép)
Jól összedolgozzuk (mint a gyurmát)golyócskákat gyúrunk és műanyag zacskó között kanállal szirmokat formázunk,majd rózsákká alakitjuk(lehet izesiteni vanilia ,rum,stb)
Remélem elég érthető a leirás,mindenkinek jó munkát és finom, sikeres tortákat. kivánok.

Látta 1856 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Palkó-K Csilla üzente 14 éve

dézem a receptet:" 1 evőkanál zselatint 6 evőkanál vízzel összemelegítünk, teszünk hozzá 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál margarint,ezt jól összedolgozzuk és teszünk hozzá annyi porcukrot amannyit felvesz.
kb 60 dekát írt, de mivel azt nem írta hogy hidegen, vagy melegen kell a margarin és a méz, ez kevésnek bizonyult, mert én bizony hidegen tettem ezeket. Mire én ezt összegyúrtam, ez egy ragacsos massza amit porcukorral szórt valamin kell gyúrni, vagy egy nagyobb tálban. Ezt a masszát hagyni kell másnapig szobahőmérsékleten, újra át kell gyúrni margarinos kézzel, így nem ragad,,, annyira."
Üdv.Csilla

Válasz

Palkó-K Csilla üzente 14 éve

Én is köszönöm a tippet,kipróbálom,de találtam egy job receptet cukormasszából,Ménesiné Magditól származik nagyon jól lehe vele dolgozni,és nincs tejpoize,nem mindenki szereti a tepor izét.

Válasz

Kovácsné Erzsébet üzente 14 éve

Nagyon mutatós és finom is nyilván. Kipróbálom majd, s megírom hogyan
sikerült. Kiváncsi nagyok a rózsák elkészitésére. Még eddig mindig a kész
marcipán figurákat használtam. Tipp:a levelek zöld szinéhez a mandula vagy
dió eszencia néhány cseppje.Én ezt szoktam használni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu