Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
piskóta recept:
Hozzávalók: 5 tojás, 15 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 1 sütőpor,1 citrom reszelt héja.
Az 5 tojássárgáját 5 kanál langyos vízzel és 10 dkg porcukorral habosra kikeverjük, majd az 5 tojásfehérjét 5 kanál langyos vízzel és a megmaradt 5 dkg porcukorral szintén habosra kikeverjük. A habosra kikevert tojássárgájába beletesszük a 20 dkg megszitált lisztet a sütőport és citromhéjat, végül belekavarjuk a habosra kevert tojásfehérjét is. Vajjal kikent, lisztezett tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben mérsékelt tűznél kisütjük. A kihűlt tortát lapjában három fele vágjuk, és citrom töltelékkel megtöltjük.
Krém
500 ml tej,4 kanál liszt,,fél csésze cukor.Megfőztem mint a pudingot szokas majd mikor kezd kihülni belecsavartam 1 egész citrom levét,jól kikavartam,és a teljes kihült masszához hozzáadtam 350 gr vajat fél csész porcukorral habosra kikavartam.
Fondantal beboritottam az egész tortát.
Recept 1 evőkanál zselatint 6 evőkanál vízzel összemelegítünk, teszünk hozzá 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál margarint,ezt jól összedolgozzuk és teszünk hozzá annyi porcukrot amannyit felvesz.
Royal icing- ból(1 tojás fehérje,160 gr porcukor ,fél citrom leve) készült rá a diszitő minta,majd szinezett fondant rózsákat tettem a közepére.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!