Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Borsóleves
• Hozzávalók:
• 3 db sárgarépa
• 1 db fehérrépa
• 30 dkg zöldborsó
• 50 dkg burgonya
• 1 fej vöröshagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• petrezselyem
• 2 ek étolaj
• 2 db zöldségleves kocka
• 2 ek liszt
• 1 mk őrölt pirospaprika
• őrölt feketebors
• A csipetkéhez:
• 1 db tojás
finomliszt
•
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk,felkarikázzuk.
1 liter vízben feltesszük főni.
Hozzá adjuk a hagymákat,leves kockát,borsot,a darált paprikát.
Fedő alatt félkészre főzzük.
A leveshez öntünk 2 liter vizet.
A burgonyát meghámozzuk,felaprítjuk.
A levesbe tesszük a borsóval együtt.
Fedő alatt megfőzzük.
Az étolajon a liszttel zsemleszínű rántást készítünk.
Piros paprikával megszórjuk,vízzel felengedjük.
Csomómentesre keverjük és a leveshez öntjük,elkeverjük
A tojást a liszttel közepes keménységűre gyúrjuk és a lobogó levesbe reszeljük.
5 perc múlva lekapcsolhatjuk a lángot és tálalhatjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!