Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyszerű,nagyon finom.
Szalámis langalló
50 dkg liszt
2 közepes krumpli
2 dl víz
2 ek tejföl
2,5 dkg élesztő
1 csipet cukor
1 tk só
2 ek étolaj
Feltét:
1 fej hagyma
15 dkg szalámi
15 dkg reszelt sajt
3 dl tejföl
2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
Először a krumplit megfőzzük.
Héját levesszük,majd krumpli nyomóm átnyomjuk.
Kihűtjük,majd a sóval elkevert liszttel összegyúrjuk.
Az élesztőt egy kis cukros vízben felfuttatjuk.
Hozzá adjuk a tésztához,majd az étolajt és a tejfölt is.
Rugalmas tésztát gyúrunk,ha szükséges,akkor még adhatunk hozzá langyos vizet.
Tálba tesszük,letakarjuk és duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát két részre osztottam./egyik az enyém,a másik a páromé hagyma nélkül)
Ellapítottam a kezemmel mind a kettő tésztát.
Sütőpapírral fedett tepsire tettem.
A tejfölt a zúzott fokhagymával elkevertem,mind két tésztát lekentem.
Kiraktam szeletelt szalámival.
Egyikre a hagymát felszeltem.
Reszelt sajttal meghintettem mind a kettőt.
200 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütöttem.
Félidőben alufóliával letakartam a tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!