Recept: tejszínes borkrém leves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8058 fő
  • Képek - 2047 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 284 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 711 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8058 fő
  • Képek - 2047 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 284 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 711 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8058 fő
  • Képek - 2047 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 284 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 711 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8058 fő
  • Képek - 2047 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 284 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 711 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

tejszínes borkrém leves

Hozzávalók: 5 dl. édes fehérbor, 1 citrom, kis darabka fahéj, 3-4 szegfűszeg, 8 tojássárgája, 15 dkg. kristálycukor, 2 dl. tejszín, 8 dkg. mazsola, a díszítéshez: tejszínhab, citromhéj.
A bort 3 dl. vízzel felöntjük, és belenyomjuk a citrom levét. Beletesszük a citrom vékonyan levágott sárga héját, a fahéjat és a szegfűszeget, majd felforraljuk.A mazsolát megmossuk, kevés borba áztatjuk. A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, a tejszínnel elkeverjük, majd állandóan kevergetve rászűrjük a forró bort. A tűzre téve addig kevergetjük, amíg kissé besűrűsödik. Átszűrjük, és beleszórjuk a mazsolát.
Jól behűtve, habrózsákkal és citromhéjjal díszítve tálaljuk.

Látta 1751 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bérciné Ili üzente 9 éve

Karácsonykor készítettem én is el, és finom volt.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu