Recept: Lyoni sertésborda (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2096 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2096 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2096 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8060 fő
  • Képek - 2096 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lyoni sertésborda

Kell hozzá: személyenként 2 szép szelet karaj, (aki szereti a zsírosabb kaját, annak javaslom a tarját), 2 jó nagy fej vöröshagyma, 2-2,5 dl tej, 2 gerezd fokhagyma, só, õrölt bors, mustár, liszt, kevés zsiradék, krumpli, olaj.


Reszeld le a fokhagymát, és keverd bele a tejbe, egy tálba. A bordaszeleteket klopfold ki, sózd meg és tedd a hideg fokhagymás tejbe, úgy hogy elmerüljön benne.


Tedd be a hûtõbe 2 (!) napig úgy, hogy néha forgasd át.


Amikor készíted, öntsd szûrõbe, és jól csöpögtesd le. Kend be vékonyan mustárral, és borsozd meg. Lisztbe mártva mind a két oldalát, kevés zsiradékon süsd meg szép pirosra.


A vöröshagymát vágd fel karikákra, és szedd szét, hogy külön karikák legyenek. Szórd meg liszttel, és forró, bõ olajban süsd meg szép arany barnára. (vigyázz, futhat az olaj, legjobb kosárban, illetve fritouban sütni.)


Köretnek karikára vágott sült krumpli illik hozzá. Tálaláskor: alulra a krumpli, rá a husi, és a tetejére a sült hagyma a sorrend.

Látta 4402 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon finom hús,már sütöttem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Deliné Mátyus Krisztina írta 2 hete a(z) Püspökkenyér képhez:

Puspokkenyer_879787_43237_s

Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195954_4844_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Tarhonyas_krumplis_egytal_2195822_3699_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu