Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kell hozzá: személyenként 2 szép szelet karaj, (aki szereti a zsírosabb kaját, annak javaslom a tarját), 2 jó nagy fej vöröshagyma, 2-2,5 dl tej, 2 gerezd fokhagyma, só, õrölt bors, mustár, liszt, kevés zsiradék, krumpli, olaj.
Reszeld le a fokhagymát, és keverd bele a tejbe, egy tálba. A bordaszeleteket klopfold ki, sózd meg és tedd a hideg fokhagymás tejbe, úgy hogy elmerüljön benne.
Tedd be a hûtõbe 2 (!) napig úgy, hogy néha forgasd át.
Amikor készíted, öntsd szûrõbe, és jól csöpögtesd le. Kend be vékonyan mustárral, és borsozd meg. Lisztbe mártva mind a két oldalát, kevés zsiradékon süsd meg szép pirosra.
A vöröshagymát vágd fel karikákra, és szedd szét, hogy külön karikák legyenek. Szórd meg liszttel, és forró, bõ olajban süsd meg szép arany barnára. (vigyázz, futhat az olaj, legjobb kosárban, illetve fritouban sütni.)
Köretnek karikára vágott sült krumpli illik hozzá. Tálaláskor: alulra a krumpli, rá a husi, és a tetejére a sült hagyma a sorrend.
|
|
Deliné Mátyus Krisztina írta 2 hete a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!