Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:
• 30 dkg finomliszt
• 1 csipet só
• 1 kk. sütőpor
• 18 dkg Rama
• 9 dkg porcukor
• 1 vaníliás cukor
• 1 tojás
Töltelék
• 10 dkg cukrozott cseresznye-,narancs- és citromhéj
• 1,25 dl tejszín
• 5 dkg méz
• 5 dkg Rama
• 15 dkg cukor
• 15 dkg mandulaforgács
Egyéb:
• étcsokoládé
A lisztet elkeverjük a sütőporral, pici sóval. Belemorzsoljuk a Ramat, hozzáadjuk a por- és a vaníliás cukrot, a tojást. Cipóvá összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és a hűtőben fél órán át pihentetjük.
A tejszínt, a mézet, a vajat és a cukrot összeforraljuk. Belekeverjük a mandulát és az apróra vágott cukrozott gyümölcsöket. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelünk egy nagyobb tepsit.
A tésztát kinyújtjuk, a tepsibe terítjük, egyenletesen elkenjük rajta a mézes masszát, és középső bordamagasságon 30-35 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, azután deszkán körbevágjuk és azonos nagyságú szeletekre vágjuk.
Olvasztott csokoládéba belemártogatjuk a szeletkék mindkét végét.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!