Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres túrótorta
Hozzávalók:200g margarin,250g porcukor,2 tasak vaníliás cukor,3 db tojás,250g liszt,1/2 csomag sütőpor,150g eperlekvár,7db zselatinlap, 500g tehéntúró,650ml habtejszín,650g eper,
1evökanál csokoládéforgács (díszítésnek)
A margarint a vaníliás és 150g porcukorral keverjük krémesre,egyesével adjuk hozzá a tojásokat,majd dolgozzuk bele a lisztet és a sütőport is.
A tésztát töltsük sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába, kb. 30percig süssük 180 fokos
Sütőben,majd ha kihűlt , vágjuk ketté. A lekvárt kenjük az egyik lapra, tegyük rá a másikat,
és rakjuk vissza a sütit a formába.
A hideg vízbe áztatott, majd kinyomkodott zselatint oldjuk fel 50ml felmelegített tejszínben.
A túrót keverjük ki 100g porcukorral, dolgozzuk bele a zselatinos és a maradék 600ml-nyi
felvert habtejszínt.
A krém 2/3-át kenjük a tésztára, osszuk el rajta a megtisztított, feldarabolt eper nagy részét,
Szegyük rá a maradék krémet, és 2 órára tegyük a hűtőbe a sütit.
Maradék eperrel és csoki forgáccsal díszítjük.
(elkészítési idő 80perc+ hűtés,28cm torta formában)
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!