Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almatorta
Hozzávalók:
• 8 db kisebb egyforma méretű savanykás alma
• 7 dkg vaj
• 25 dkg porcukor
• 8 evőkanál liszt
• 8 evőkanál cukor
• 8 db tojás
• 1 kávéskanál sütöpor
Az almákat hámozzuk meg, majd magházát szórjuk ki. Tegyük egy 4 l -es lábasba a cukrot, olvasszuk barnára, majd csorgassuk körbe vele az edényt úgy hogy az oldala is cukormázas legyen. Tegyük bele egymás mellé a meghámozott almákat, majd csorgassuk meg az olvasztott vajjal. tegyük a sütőbe, 140-150 fokra, kb. 20 percig, hogy megpárolódjon.
A tojásokat verjük fel jól a cukorral kemény habbá, majd kanalazzuk bele a sütöporral összekevert lisztet. Öntsük a megpárolt almákra, majd tegyük vissza a sütőbe 20 percre. Az elkészült torta széleit vágjuk el éles késsel, majd borítsuk egy nagy tálra. Ha kissé kihűlt szeleteljük cikkekre . .
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!