Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládés rolád: 4 tojás, 12 dkg. porcukor, 10 dkg. liszt, 3 dkg. kakaópor. Ebből piskótát sütünk. Krém: 3 dl. tejszínhab, l5 dkg. étcsokoládét felolvasztunk, majd összekeverjük a tejszínhabbal. Jól kihűtjük, majd felverjük. Ízlés szerint pár csepp rum aromát teszünk bele, és ezzel töltjük meg a roládot. A krémből 2-3 evőkanállal félreteszünk a tetejére és durvára vágott dióval megszórjuk.
Narancsos: 4 db. tojás, 12 dkg. porcukor, 1 evőkanál tejföl 10 dkg. liszt, 12 dkg. mogyoró darálva. Ebből piskótát sütünk. Krém: 3 dl. tejszínhab, 5 dkg. cukor, 2 evőkanál narancs likőr, 1/2 db. narancs reszelt héja, 1/2 db.narancs csíkokra vágott héja, 5 dkg. cukor. A felvert tejszínhabba beletesszük a cukrot, narancshéját reszelve, narancslikőrt. 5 dkg. cukrot 1 dl. vízzel felforralunk és a csíkokra vágott narancs héját megfőzzük benne, kb. 15 percig. A krémmel megtöltjük a roládot és 2-3 evőkanál habbal megkenjük a külsejét . A két oldalát durvára vágott pörkölt mogyoróval beszórjuk és a tetejét kandírozott narancshéjjal megszórjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!