Recept: Havasi gyopár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Havasi gyopár

Barna tészta:15 dkg liszt,5 dkg vaj,7 dkg cukor,kevés sütőpor,1 evőkanál tejföl,1 kanál kakaó
Fehér tészta:
50 dkg liszt,20 dkg vaj,25 dkg cukor,1 tojás,1/2 tasak sütőpor,3-4 evőkanál tejföl
Krém:6 dl tej, 2 cs vaniliapudingpor,20 dkg cukor,25 dkg vaj, 2 tasak vaniliás cukor
Tetejére: 2 tojás fehérje,20 dkg cukor
Ezenkívül lekvár és darabos dió
Elkészítése:
A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 felé vesszük és a hütőbe tesszük.
A krémhez megfőzzük a pudingot és hülni hagyjuk.Ezután a vajat és a cukrot habosra keverjük és hozzáadjuk a pudinghoz.Krémesre keverjük.
A fehér tésztát elkészítjük a hozzávalókból és 3 részre osztjuk.Kinyújtunk egy lapot.Sütőpapírt teszünk a tepsi hátára és ráhelyezzük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk darabos dióval és ráreszelünk egy rész barna tésztát. Megsütjük. Így járunk el a másik kettő lappal is. Az első lapot megtöltjük a krém felével, rátesszük a második lapot, erre is krém kerül, majd befedjük a harmadik lappal.
2 tojásból kemény habot verünk gőz fölött, belekeverjük a cukrot.Amikor már jó sürü a hab, a tészta tetejére simítjuk. Rövid időre félretesszük , a habnak száradni kell, utána szeletelhetjük.

Látta 1018 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jól néz ki nagyon.
A leírtak szerint,nagyon finom sütemény.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu