Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
25deka kimagozott összevagdalt datolya
2kanál zsemlemorzsa
20deka darált mandula
5tojás fehérje
15deka porcukor
A tojás fehérjét habbá verjük hozzáadom a cukrot beleszórom a mandulát ,a datolyát a morzsát.Sütőpapirral bélelt tepsibe öntöm és 2lapot sütök belőle.180fokon sütöm.Ebböl a mennyiségből 2lap lesz ,de elvágom és 4lesz belőle.
Grillázs készítés
20deka cukor amit felolvasztok ,hozzáadok 10deka darált diót vagy mandulát.Margarinnaj kikent edénybe öntöm és ha kihűlt üsszetöröm vagy ledarálom
krém készítés
1deci víz
3kanál főzött kávé
1csg vaníliás puding por
5tojás sárgája
25deka margarin
A margarin kivételével a többi anyagot gőz felett sűrűre főzöm,és ha kihűlt hozzákeverem a margarint és a grillázst.A lapokat először 2kanál lekvárral megkenem és ráteszem a krémet .Ugyanez az eljárás minden lappal.A tetejét bevonom fondanttal és tetszés szerint díszítem.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!