Recept: Kati szelet ahogyan én készítem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kati szelet ahogyan én készítem

Hozzávalók
50deka liszt
15deka cukor 15deka margarin
1deci tej
1csg sütőpor
A töltelékhez
15deka margarin
15deka porcukorral kikeverem
fél deci rum vagy aroma
1kanál kakaópor
4kanál lekvár
A tetejére torta bevonó,vagy tojás hab

A tészta hozzávalóit annyi tejjel összegyúrjuk hogy könnyen nyújtható tészta legyen
3lapot sütök belőle Ebből az egyiket összetöröm ,és majd a krémbe belekeverem.A porcukorból és a margarinból krémet keverek és a többi hozzávalóval összekeverem a két megmaradt lapot lekvárral vékonyan lekenem Az egyik tészta tetejére rásimítom a kevert masszát.A másik lapot ráteszem 2tojás fehérjét rummal cukorral gőz felett kemény habbá verem és a lapra simitom.Ebben a tésztában nincs tojás .Nagyon finom.

Látta 1733 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Szia Marcsi!!!!
Szerintem nem a Kati receptet, hanem valamelyik másikat, amiben magas volt a piskóta és a krém vékony, azt kritizáltam, de már sajna nem tudom. Ha lehet mindent piskóta nélkül készítek, legfeljebb alulra egy sor babapiskóta, az úgy is elázik a krémtől. Fiúk nem szeretik a tésztásat. De a fekete rózsát megették!!!!
Elnézést, ha megbántottalak, nem akarattal volt. s igaza van valakinek, mindenki másképp csinálja!!!!!!!
Még egyszer ezer bocsánat, legyen kellemes hétvégéd.
szeretettel üdv. Irén

Válasz

Puskás Mária üzente 13 éve

Elnézést,nem kritizálni akarom,de értelmetlenül van leirva a recept.Az összetört lapot a krémbe teszem bele,nem amiután már rátettem a habot,vagy a glazurt.Javitson ki ha nem igy van.Egy kezdő nem fogja tudni,hogy mikor már kész a sütemény mit törjön össze,mert hogy,, nagyon finom és egyet összetörök,,

Válasz

egerszegi lászlóné üzente 13 éve

Szia köszönöm a receptet a hétvégi névnapomra meg fogom csinálni, biztos nagy sikerem lesz vele. Gratulálok

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Editke Köszönöm.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Irénke!!
Nem tudom miről beszélsz amikor a Kati szeletet kritizálod.Én elismerem a te verziódat is ahogyan te készíted.De engedd meg nekem ,hogy az Én .tetszésem alapján készítsem el a süteményt .A Te verziódat nem ismerem.Kérlek mutasd be Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát bizony nem tetsző nekem a hozzászólásod!
Az van a nótában is,hogy mindenki másképp csinálja...

Az én Kati,én Katóka receptem is ugyanez.
Édesanyámtól maradt Rám.
A Kati szelet nem FÉL CENTIMÉTERES KRÉMES sütemény.

Szeretném a Te variációdat is látni.
Nagyon sok képet töltött fel Marcsi.
Van közöttük egy cm -es krémű sütemény is .
Lehet válogatni!!
A más süteményét nem illik leszólni!!!
Nekem ez a véleményem.

Gratulálok Marcsi a sütidhez.Edit.

Válasz

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Változtatva: piskóta semmi, 1,5 literből puding főzve, bármilyen íz, kakaó, de kétféle, változtatva,puncs, stb, belekever, sok habbal!
Ez vajkrémes, kb. 30 éve nem készítettem vajkrémes sütit!!!!!!!!!! Bocsi, de ez nem az én sítlusom!!!!!!!!!! Csak főzött krém jöhet, és kb. fél centis , azaz kockás keksz! S erre a sok-sok krém!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu