Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojásos piskóta lapot sütök
a krém hozzávalói
10 deka porcukor
6-7 deka darált dió
10 deka porcukor
20 deka málna
4 deci tejszín
A piskótát a legnagyobb sütőpapiros tepsibe sütöttemami 40x34-es
Amikor kihűlt 3 egyenlő lapra vágtam.A 10 deka porcukrot egy kis edénybe tettem és felolvasztottam. Az olvadt forró cukrot két lapra kanállal ráfolyattam a harmadik lapra nem tettem mert az lett a felső lap.
A tejszínt 2 kanál porcukorral habbá vertem.
A másik 10 deka porcukrot is felolvasztottam és bele tettem a darált diöt egy -két pillanat múlva margarinnal lekent márványlapra kiöntöttem kihűtöttem és összetőrtem .Az összetőrt grilláűzst a felvewrt tejszínhab 2/3 -ába belekevertem és a cukros lapokat megkentem rátettem a harmadik lapot ezt tejszínnel bevintam.Az egy harmad tejszínbe málnaszörpöt tettem és ezzel színeztem.A tetejét málnaszemekkel diszítettem.
Nagy sikere volt ,finom sütemény
A grillázs nagyon finom benne a málnaszemekkel csodás ízt ad
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!