Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres tejszines torta
10 tojásos Csokis piskota ,vékonyabb vaniliás piskota,1 liter tejszin ,0,5 kg eper, 3dl epres zselatin,
piskotákat meg sütöm ,hagyom ki hülni ,csokisat keté vágom ,tejszint fel ferem én a hulalát szeretem az nagyon jó ha kemény teszek bele porcukrot ezt izlés szerint ajánlom és az epret de hagyni kell a tettejére szebbekből ha kész tálcára teszem a csokis piskota egyik felét meg kenem tejszines krémmel erre teszem a vaniliás piskotát krémet és igy rá megint a csokisat a tetejére is kenek egy kis krémet de nem kell sok rá félbe vágom az epreket rá teszem a tetejére és le öntöm ovatosan a zselatinre pár órát hütöm és lehet enni
jó étvágyat mindenkinek aki meg csinálja
üdv:gabo
Feltöltötte: [Törölt felhasználó] | 14 éve
Látta 462 ember.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!