Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztához : 6 db tojás, 6 evőkanál kristálycukor, 6 evőkanál liszt, 1 kávéskanál kakaó. A krémhez : 25 dkg Ráma margarin, 1 csomag,vanília pudingpor, 3-4 dl tej, 20 dkg porcukor. és 1 kg alma, fahéj. A meghámozott almát, 1 cm vastagságúra szeletekre vágjuk, Egy nagy tepsit kikenünk margarinnal, meghintjük zsemlemorzsával, és erre fektetjük az alma szeleteket. összekevert cukros fahéjjal megszórjuk. A tojásokat szétválasztjuk,a sárgákat a fele cukorral felhabosítjuk, amíg sűrű krémet nem kapunk. A tojás fehérjét a másik fél adag cukorral kemény habbá verjük. A lisztet a sárga krémhez adjuk, majd a fehérjét lazán hozzá keverjük. A piskótatészta kétharmadát,az almára öntjük, majd a kakaót a maradék masszával összekeverjük, és a tésztára rétegezzük. A kétféle tésztán egy villával többször áthúzgáljuk, hogy márványos legyen. 180f sütjük, kb : 20p. A pudingport 4 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet, a porcukorral felforraljuk. A margarint néhány evőkanál cukorral ( ízlés szerint ) felhabosítjuk. és a kihűlt pudinghoz keverjük. simára jól kidolgozzuk. A krémet az almára kenjük. A tetejét reszelt csokival díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!