Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tésztához: 6 tojás, 4 evőkanál liszt, 2 csapott evőkanál kakaó, 6 evőkanál cukor, 1dl olaj, 1/2 cs. sütőpor. A krémhez: 25 dkg Ráma margarin, 15 dkg porcukor, 25 dkg túró. A mázhoz: 1cs. vanilliás pudingpor, 3dl mirinda üdítő. Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját cukorral kikeverem. Hozzá adom a sütőporos lisztet, a kakaót, az olajat, majd a kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott, lisztezett közepes tepsibe sütjük. A krémhez a margarint, kikeverem a cukorral, belekeverem a villával áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítom. A mázhoz, a pudingport elkeverem a cukorral, apránként hozzáadom az üdítőt, és lassú tűzön, állandó kevergetve, sűrűre főzöm. Amikor langyosra hűl, a túrós masszára simítom. Hosszúkás szeletekre vágva tálalom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!