Recept: őszibarack (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 259 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 259 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 259 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8051 fő
  • Képek - 1993 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 259 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 549 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

őszibarack

75dkg liszt,20dkg zsír, 30dkg porcukor,2 tojás sárgája, 1 k. kanál szódabikarbóna, 2dl tej Ezeket össze gyúrjuk, és diónyi golyókat készítünk, és 180f megsütjük. Egy kicsit hűlni hagyjuk, majd kikaparjuk a közepét. Töltelék : 2dl tej, 2 kanál rum, 2 kanál kakaó, és a golyók kikapart közepe, összekeverjük, és ázni hagyjuk. 20dkg vajat, 20dkg porcukorral, habosra keverünk, és összevegyítjük az ázott töltelékkel, jól elkeverjük. A kikapart golyókat kikenjük lekvárral,és a tölteléket bele rakjuk, majd két fél golyót összeragasztunk. Díszítés : vérnarancs aroma, mandula aroma, egész szegfűszeg, és pici zöld levél.

torták

Látta 1618 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fekete Ildikó üzente 7 éve

Köszönöm Irén,,,aranyos vagy....puszi...Ildikó.

Válasz

Gál Irén üzente 7 éve

Ugy állnak, mint a katonák. Ügyes vagy:)

Válasz

Hornok Józsefné Éva üzente 7 éve

A megmaradt tojásfehérjét fölverjük habosra ezzel megkenjük a barackokat és kristálycukorba forgatjuk ekkor van kész.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Jó néz ki biztos finom!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu