Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1/2 liter Hulala,+ 2 dl , 1/2 kg. Mascarpone sajt, 6 cs. vanília, 2 evőkanál kristálycukor, 2 doboz barackbefőtt, 1 doboznak a leve, 1 kis zacskó zselatin, és 4 tojásból sütött sárga piskóta. Ha a piskóta kisült, a tortaformát alul és felül is kibélelem sütőpapírral. A 1/2 liter Hulalát felverem a sajttal és a cukrokkal. A baracklevet langyosra melegítem, amiben feloldottam a zselatint, majd a kettőt összevegyítve felverem. A krém felét beleteszem a tortaformába, majd az egyik doboz befőttel kirakom. Ismét krém kerül rá, majd szépen eligazítom a tetejét.A torta szélétől hagyok helyet a rózsáknak, majd a másik befőttet felszeletelve legyező szerűen kirakom. Másnap lebontom a tortaformát és a sütőpapírt, majd a 2 dl Hulalát felverve rózsákat nyomok a szélére és a közepére is, de hagyok helyet a teljes közepére, majd azt kockákra vágott őszibarackkal kitöltöm. A rózsák tetejét dekorációs gyönggyel megszórom.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!