Recept: Őszibarackos torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Őszibarackos torta

Hozzávalók: 1/2 liter Hulala,+ 2 dl , 1/2 kg. Mascarpone sajt, 6 cs. vanília, 2 evőkanál kristálycukor, 2 doboz barackbefőtt, 1 doboznak a leve, 1 kis zacskó zselatin, és 4 tojásból sütött sárga piskóta. Ha a piskóta kisült, a tortaformát alul és felül is kibélelem sütőpapírral. A 1/2 liter Hulalát felverem a sajttal és a cukrokkal. A baracklevet langyosra melegítem, amiben feloldottam a zselatint, majd a kettőt összevegyítve felverem. A krém felét beleteszem a tortaformába, majd az egyik doboz befőttel kirakom. Ismét krém kerül rá, majd szépen eligazítom a tetejét.A torta szélétől hagyok helyet a rózsáknak, majd a másik befőttet felszeletelve legyező szerűen kirakom. Másnap lebontom a tortaformát és a sütőpapírt, majd a 2 dl Hulalát felverve rózsákat nyomok a szélére és a közepére is, de hagyok helyet a teljes közepére, majd azt kockákra vágott őszibarackkal kitöltöm. A rózsák tetejét dekorációs gyönggyel megszórom.

Látta 3311 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kota lajos üzente 14 éve

Nagyon szép! Profi munka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönömszépen! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valóban kiváló a Hulala tejszín,nem esik össze,kiválóan lehet vele dolgozni.

Válasz

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

A Hulala növényi tejszín, ami minden Tesco áruházban beszerezhető, máshol is, de gondolom, hogy van a közelben Tesco áruház. Mascarpone sajtot beszerezheted úgyszintén ott, de Spar ban is. A torta sütőformát, ha kisűlt a piskóta, kibéleled sütőpapírral majd visszateszed a piskótát, amit nem vágsz el, egészben hagyod. Erre jön rá a krém amit leírtam, ami szerintem érthető, de ha valamit nem világos szívesen válaszolok rá.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Na! Én hiányolom a részletesebb leirást, bár nemtűnik bonyolultnak ..látszik hogy rutinnal csinálod és nagyon szép gratula hozzá.))
kérdésem: hány lapra vágod a tortát? Mivel helyettesithatő a "hulala"? Nélunk Sopronban nincs ilyen/és kérlek ird le a krém összetételét pontosabban ..köszön..Judit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hulala????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Huuuu összefutott a nyál a számban :)))

Válasz

Agoston Iren üzente 14 éve

NAGYON SZERETEM ARECEPTEKET NO MEG FOZNI IS

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szívesen !Ha van recept ! :) :) :) Még soha nem dolgoztam maskarpóne sajttal,de egyszer ezt is el kell kezdeni... :),amúgy meg tudod él az a mondás itt is,hogy " egy újszülöttnek minden vicc új"!! Ez miatt nem jó ha nincs recept! Nem mindenki tapasztalt!! Én például még soha nem sütöttem "Beiglit" csak kalácsot. Megláttam a gyönyörűséges képeid és kedvet kaptam.......,de.... ,ez szerintem annál bonyolultabb mint ahogy te oda írtad...,hogy csak az összetevőket írod meg....,vaze......,én nehezebb felfogású vagyok...,nekem kéne több infó , (összeállítás,pihentetés, sütés..)bocs , :) most már érted :) ? jó sütögetést,szép napot,jó recepteket! :) puszi mindenkinek!

Válasz

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

Valóban nagyon könnyű elkészíteni és köszönöm a kedves szavaidat. Üdvözlettel: Hné

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu