Recept: tengerész piskótája (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

tengerész piskótája

torták

Látta 2355 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A süti nagyon jól néz ki, és nagyon finom is !!!
ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK minden előttem szólónak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Van olyan kedves klubtag, akinek 21 képe van fenn, és annak nem kell felrakni a recepteket??,,pedig egyik másikat elég sokan kérik, neki nem illő lenne?

EGY ÚJ KLUBTAGNAK ESETLEG FEL KELLENE HÍVNI A FIGYELMÉT, MIT HOGYAN, SEGÍTENI NEKI,, SZERINTEM........

Válasz

Karajos Istvánné üzente 14 éve

Nem kéne kötözködni,mert úgy lenne illő felrakni a receptet is kedves Ménesiné!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A kedves klub vezető is biztosan találkozott már vele, úgy látom nagyon nehéz másolni neki.........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tengerész piskóta

Tészta : 6 tojásból, 15 dkg porcukorral, 15 dkg liszttel 1 kávéskanál sütőpor és 6 evőkanál vízzel piskótát sütünk.

A tészta elkészítése : a tésztához a tojások sárgáját a vízzel és a porcukorral habosra keverjük. A lisztet elkevert 1 kávéskanál sütőport hozzákeverjük. A kemény habbá vert tojásfehérjét óvatos mozdulatokkal, nehogy törjön, beleforgatjuk. Margarinnal kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsibe kb. 25 * 35 centisbe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180fok,
légkeveréses sütőben 165 fok) kb. 15 percig sütjük. A lekvárt kikeverjük, a kihűlt tésztára kenjük.
Utána 1 sor rumos fekete kávéba mártott babapiskótával rétegezzük kb:20 dkg

Krém : 1 csomag vaníliapudingot, 3 tojássárgájával és 3 dl tejjel sűrűre főzünk, hagyjuk kihűlni.
Közben 20 dkg margarint habosra keverünk 20 dkg porcukorral. Ha a puding kihűlt összekeverjük a cukros margarinnal és a tésztára simítjuk.

Máz : 3 tojásfehérjét 21 dkg kristálycukorral gőz felett habbá verjük és a krémre kenjük. Csoki darával vagy reszelt csokival díszítjük.
Pár órát állni hagyjuk, hogy a babapiskóta kellően meg tudjon puhulni

Válasz

jago melinda üzente 14 éve

en is reklamalni szeretnek hogy nincs a kep melle irva a recept
akkor a kepet se kuld el!!!!!!!!!!

Válasz

huszár magdi üzente 14 éve

Én ugy látom egyszerü piskóta,megtöltve gesztenyével,tetejére tojásfehérje cukorral felverve

Válasz

Molnár Jutka üzente 14 éve

Hiába kérjük a recepteket,még csak választ sem kapunk a kérésünkre,,kérdésünkre. Lehet hogy ki is lépek.Szép napot és jó sütögetést annak aki receptet is talál.

Válasz

Danicskáné Deák Éva üzente 14 éve

Ennek igy semmi értelme!!! Hisz ennek a klubnak az lenne a lényege, hogy recepteket tudjunk gyüjteni, amit aztán kipróbálunk. Akkor miért is léptünk mi be ebbe a klubba! Sajnos bosszankodom, de látom nem vagyok egyedül.

Válasz

Molnár Jutka üzente 14 éve

Mondja meg valaki, a receptek miért nincs ott ahol a süti???? eztz is szeretném megsütni,de nem tudom hol keressem a receoteket. Akkor mi értelme van ,vagy csak nézegessük a sok finom sütit??, Köszi,és üdv mindenkinek

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu