Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 tojás, 6 evőkanál porcukor, 6 evőkanál liszt, tehát ebből piskótát sütünk, amit még melegen feltekerünk, és ha kihűlt, barack lekvárral megkenjük,és vissza tekerjük. Töltelék: 1/2 kg túró, 2dl tejföl, 6 evőkanál, porcukor, 1 cs zselatin, 1 dobozos őszibarack konzerv. A túrót villával összetörjük, majd összekeverjük a cukorral és a tejföllel. 1dl vizet felforralunk, csomómentesre elkeverjük benne a zselatint, és a túróhoz keverjük. Még mielőtt dermedni kezdene, hozzá adjuk a kis kockára feldarabolt őszibarackot. Jól összekeverjük. Folpakka kibélelünk egy félgömb alakú formát, és a felszeletelt piskóta tekercsből egy sort rakunk bele, rá öntjük a krémet, és a tetejére is rakunk piskóta szeletet. egy éjszakára hűtőbe rakjuk, másnap torta tárcára kiborítjuk. Úgy szeleteljük mint a tortát.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Deliné Mátyus Krisztina írta 1 hónapja a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!