Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a kalácsot a Légrádiné Czeglédi Erzsike receptje alapján készítettem el. Nagyon tetszettek az összetevők, de a munka folyamatok alkalmával megtapasztaltam, hogy nekem így nem lesz olyan, mint ahogy szeretném. Ezért módosítanom kellett a mennyiségeken.
Erzsike! Megmondom őszintén, én az olajat egy kicsit soknak tartottam, nem tettem bele mindet, csak 6 ek-lal. Az édesítőt teljes egészében kihagytam, elég volt csak a porcukor. Egy kevés sót is tettem bele, mert azt is kell, bár Te nem írtál. Így, hogy még a 3 dl. tejet is beleöntöttem, a 60 dkg. lisztből lett vagy 80 dkg., amit fokozatosan szórtam bele, ahogy a lágysága kívánta. Lehet, hogy a liszt is okozta, nem tudom. A robotgép dagasztókarjával kidolgozott tészta, amikor kisült, amúgy nagyon finom, foszlós volt.
Kakaóval, házi baracklekvárral és üresen fogyasztva is kitűnő volt.
Köszönet Erzsikének érte!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!