Recept: Esküvői torta 2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Esküvői torta 2

A Fatörzs lényege és alapja egy csokoládé torta. Piskóta tekercs.Krémmel ragasztottam a törzseket egymáshoz.Kívülről vajas krémmel vontam be, amibe kakaóport kevertem. A törzsek "végeinél" a krémbe nagyon kevés kakaóport kevertem, ezért halványabb. Az "évgyűrűket" fogvájóval rajzoltam meg. Édességboltban vásároltam a díszítő elemeket.

Látta 1608 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szücsné Mária üzente 14 éve

Klárikám!Én a legteljesebb mértékben egyetértek Veled,és köszönöm a tippeket.Egyébként aki kicsit többet foglalkozik ételreceptek böngészésével,az tudja,hogy egy-egy alapreceptből mennyi egyéni ötlet felhasználásával készülnek az újabb és újabb csodasütik.Nem beszélve a krémek és díszítések változtatásáról.Sajnos,belőlem ez az ötletadó képesség hiányzik,így én rettenetesen örülök a már m ások által kipróbált recepteknek.Ma is reggel olvastam egy számomra új receptet a neten,s már az unokám jóízüen falatozza:Kókuszos meggyes süti,nagyon jól sikerült.Még egyszer köszi a tippeket,csak így tovább,holnap a fatörzsedet készítem el,majd megírom,hogy sikerült.Üdv:Marika.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ügyes vagy

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Klubtársak!Az az igazság, hogy a képeken szereplő tortáim alapja szinte mindegyiknél piskóta tészta. A méretük, az összetételük függ az egyéni ízlésvilágtól: Több tojásos, illetve kakaóporral készült piskóták.
A formájuk, a külső díszítésük a fantáziám "szülötte". Csupán néhány megjegyzést kiegészítésként: Mindig készítek egy úgynevezett alaptortát. Előtte "elképzelem" a formát, a figurát. És a krémeket a legáltalánosabban megszokott formában állítom össze:legtöbbször puding és cukorral kevert vaj illetve margarin.Kivétel az orosz krém-torta. Ennek a receptjét szakácskönyvből vettem.Elnézést kérek mindenkitől, hogy csak ennyit írok erről.Szerintem az ebben a rovatban megjelentetett (bármelyik) torta receptje kiválóan alkalmas ehhez, hisz én is folyton olvasgatom a klubtársak leírását. Talán még jobbak is, mint amiket én szoktam készíteni.Én csupán a külső formákon szoktam változtatni.Tisztelettel üdvözlök mindenkit. Ha mégis szükséges lenne, hogy valamelyiket részletesen leírjam, szívesen megteszem

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu