Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
oroszkrém torta:2 tojássárgáját 5dkg cukorral,1cs vaníliás cukorral,1e.k. puding porral és kevés hideg tejjel(2dl) simára keverünk.Sűrű krémet főzünk belőle.A tűzről levéve belekeverjük a keményre felvert tojáshabot.Közben 1dl vízbe beáztatjuk a2dkg zselatint, felfőzzük, és ha teljesen sima, kihűtjük.3dl tejszínt kemény habbá verjük,és hozzáadunk 5dkg cukrot.Belekeverjük a zselatint, a vaníliás krémet, a rumba áztatott 5dkg mazsolát.1dl vizet felforralunk 5dkg cukorral, 1dl rummal, és ezzel meglocsoljuk a három részre vágott torta lapokat.tortakarikába rétegezzük a lapokat és a krémet.A krémmel megkenjük a torta tetejét és oldalát is.Ha kihűlt 5dl tejszínt felverünk 10dkg cukorral és ezzel habcső segítségével díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!