Recept: Meggyes-joghurtos krémtorta (3) (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Meggyes-joghurtos krémtorta (3)

A torta alapja egy 6 tojásos piskóta tészta. A krém vanília krém. A joghurt és a meggy a külső díszítésben található tejszínnel.

Látta 1303 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Másik piskóta recept!
5 tojás, 25 dkg kristálycukor, 10 evőkanál étolaj, 8 evőkanál meleg víz. A tojásokat szétválasztjuk és a cukorral, olajjal (apránként bele a meleg vizet) a cukor elolvadásáig kikeverjük. Külön összekeverjük a 25 dkg lisztet 1 csomag sütőporral, kemény habbá felverjük a tojások fehérjét és a liszttel felváltva, óvatosan, könnyed mozdulatokkal összedolgozzuk a tojásos masszával. Lényeg: Minél levegősebb legyen a tészta. A sütőt 170 fokra előmelegítjük, sütőpapírral kibéleljük a formát és kb. (tűpróbáig)35-40 percig sütjük. Ha kakaós tésztát szeretnénk, az előbbi lisztmennyiséghez keverjünk 2 evőkanál átszitált kakaóport. A tésztát meg is felezhetjük, és csak az egyik felébe keverjünk 1 evőkanál kakaóport.Ha un. zebratésztát akarunk, akkor a tepsibe csorgassuk először a fehér tésztát hézagosan, majd csorgassuk közé a barnát. Külön-külön is süthetjük a kétféle tésztát, akkor kisebb tepsiben, és sütés után egymásra téve, bármilyen krémmel van egy piskótánk.(Ez ugyanaz, mint az un. Méteres sütemény!)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Veres Antalné! A kritikádat elfogadom! de mégis hadd szóljon az a mentségemre, hogy valóban innen-onnan (még erről a fórumról is szoktam) szedegetem.Úgy gondoltam, annyiszor leírni tészta receptet...,talán fölösleges.nekem van egy ú.n. alapreceptem, és ezt szoktam variálni attól függően, mekkorát akarok sütni. A krém és a díszítés: egy kicsit fantázis és türelem dolga.
Alaprecept:Ahány tojás, annyiszor 2 evőkanál hideg víz, annyiszor 4 evőkanál cukor, annyiszor 4 evőkanál liszt, sütőpor,...a tojások fehérjéhez ahány tojás, annyiszor 1 kiskanál hideg víz.Elkészítés:Tojások sárgája, víz és cukor addig keverni, amíg szinte ki nem fehéredik illetve, amíg el nem olvad a cukor.A sütőport előre belekeverjük a lisztbe, és a felvert tojáshabbal felváltva a sárgájához keverjük, (ezt mindig a hagyományos habverővel csinálom, emelgetve a masszát, hogy minél levegősebb legyen a tészta)előmelegíteni a sütőt 170 fokra, a formát csak sütőpapírral szoktam bélelni, mennyiségtől függően 25-45 perc alatt megsül.A sütő ajtaját nem szabad nyitogatni. Tűpróbáig kell sütni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hihetetlen, ennyi a recept?, ha nem írod oda, nem is tudjuk hogy a külsődíszítésben meggy és joghurt,található a tejszinnel, és a belső díszítésben mi van, és mik a hozzávalók? Tudod, kezdők is járnak ezen az oldalon, de nem biztos hogy sokáig........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

na ezt csináld utána........:)))))))) atorta az jól néz ki de a receptúra SILÁNY

Válasz

Prohászka Béláné üzente 15 éve

Nagyon jól néz ki!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu