Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése!!!
Hozzávalók:
8 tojás, 2 csapott evőkanál liszt, 2 dl tejfel, ízlés szerint ízesíted. valamilyen felvágott, de én sonkát szoktam beletenni. és 20 dkg trappista sajt, sütőpapír, olaj
/ízlés szerint én csak delikátot, borsot, és majorannát teszek bele. sót ne tegyél bele, mert a delikát sós/. Tehetsz bele fokhagymát, apróra vágott zöldlevelet, ahogyan te szereted.
Ezeket a hozzávalókat összekevered. A sütőt előmelegíted. A tepsibe helyezel sütőpapírt, azt megkened az olajjal, hogy a massza ne ragadjon bele. A masszát ráöntöd a papírra, és be a sütőbe. Itt már a lángot kisebbre veszed, hogy meg ne égjen a massza. Ne izgulj, a massza megemelkedik. Ha a massza kemény, tehát nem nyers, kiveszed a sütőből, ráteszed a sonkát, ráreszeled a sajtot, és vissza a sütőbe. Ha a sajt ráolvadt, tepsistől kiveszed, majd egy kicsit vársz, hogy hüljön, vagy ha birod a meleget, szépen feltekered. Én kb 1-1,5 cm vastagságúra vágom!!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!