Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A FORRALT BOR EGÉSZSÉGESEBB, MINT GONDOLNÁNK
A téli italok legklasszikusabbikából valódi vitaminbombát kreálhatsz, ha gyümölcsökkel dúsítod. A forralt bor simogatóan ismerős ízének üde frissességet kölcsönöznek az édeskés gyümölcsök, amiket egyedi fűszerezéssel tehetsz ,,téli ízűvé". Ha egy kellemes baráti összejövetelen kínálod körbe, nemcsak a hangulatot dobhatod fel vele, hanem a dicséreteket is bezsebelheted.
Elkészítése: (4 személyre)
Jó tanács: a ,,forralt bor csak a nevében ,,forralt". Valójában nem szabad csak főzni, mert ha eléri forráspontot, elveszti jellegzetes ízét és az alkoholtartalom is elpárolog belőle. Tehát még azelőtt vedd le a tűzhelyről, hogy bugyogni kezd!
Mégis miért egészséges? Az aszalt gyümölcsökben az elpárolgott víz miatt a tápanyagok és a vitaminok sokkal nagyobb koncentrációban találhatók meg. A kardamom és a gyömbér emésztéskönnyítő, a szegfűszeg pedig nyugtató és antibakteriális hatásáról híres. Arról nem is beszélve, hogy a fűszerekből kioldódó éteres olajak miatt már a forralt bor illata is pozitív érzelmeket kelt bennünk és a többi összetevője, (alkohol, cukor) is feltornázza a boldogsághormonok szintjét.
Forrás:http://menandstyle.hu
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A LEGJOBB FORRALTBOR-RECEPTEK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL
Egészségesebbek lesznek az üdítők
Egy apró bogyó tele egészséggel: ezért együnk sok áfonyát