Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészíthetjük teaként, lényeges, hogy nem forrázzuk, és főzzük, mert a C-vitamin. tartalma miatt igen csak érzékeny növény, ezért langyos vízzel kiáztatjuk 6-8 órán át. 1 evőkanál csipkebogyóhoz 2 dl tisztított meleg víz kell. A maradékot se dobjuk ki, mert abból pedig vízgőz fölött nyers lekvárt készíthetünk, édesítve juharsziruppal, vagy sztíviával.
Csak érett, puha csipkebogyókat szedjünk, mert a kemény bogyók nem ázódnak ki megfelelően, (vagy sehogy) és győződjünk meg róla hogy nem-e lyukas, tehát nem-e kukacos. Útszélén ne szedjünk a por miatt, inkább a réteken. Szárítsuk ki, és tegyük el téli estékre. Holnap a galagonya következik! Tarts velem! Ha másnak is segítene és hasznos lenne ez a cikk, kérlek oszd meg! Köszi!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon
Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!
www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com
www.szaffinafuszerkonyhaja.com
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Galagonya
Tökszezon!
Hurom présgép bemutató
Tökös ételek, receptek, videók, filmek