Recept: Pogácsa-kelesztés nélkül

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:1Kg liszt,1/2Kg margarin,2db tömlös sajt,2dl tejföl,1 élesztő,1db tojás,izlés szerint só

Az élesztőt felfutatom,a lisztet elmorzsolom a margarinnal,sóval,majd hozzáadom a többi hozzávalót és összegyúrom.Elnyújtom a tésztát,meghajtom,majd elnyújtom a kivánt vastagságra.Pogácsa szagatóval kiszaggatom a tetejét megkenem tojással és kisütöm.Lehet a tetéjére tenni sajtot is,ezt mindenki izlésére bizom.1 óra alatt kész van.

A tésztába kell az egy tojás,egy másik kell a tetejére.

Címkék: kelt tészta

Kapcsolódó hírek:

  Croassan

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

GAZDA KÁROLYNÉ üzente 14 éve

Tényleg gyorsan elkészül. És nagyon finom.

Válasz

tőkéné Éva üzente 14 éve

Köszi a receptet.Feltétlen kipróbálom.

Válasz

keres csabáné katika üzente 14 éve

KI PRÓBÁLOM BIZTOS NAGYON FINOM! ÜDV.KATIKA

Válasz

Kovács Lászlóné üzente 14 éve

Érdekes dolognak tartom a tojás téma felvetését. Ugyanis vannak, akik a gombócot, a kelt tésztát is tojás hozzáadása nélkül készítik. Kipróbáltam, nekem nem ízlett. Az én véleményem ez a tojásról. Klári

Válasz

Kovács Lászlóné üzente 14 éve

Megnyerte a tetszésemet, gyakran sütök, gyüjtöm az uj recepteket. Feltétlenül megsütöm. Megirom, hogy sikerült, ill. , hogy izlett. Kovácsné Klári

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 14 éve

Engem is a tojás érdekelne, 1 v. 2 db kell?

Válasz

Vámos Márta üzente 14 éve

Az egy db tojás a tésztába kell belerakni,a tetejére másik kell!

Válasz

Kovács Edit üzente 14 éve

Ezt a pogácsát valóban mindenkinek ajánlom, ha gyorsan és finomat kiván az asztalra tenni. Még a nagymamámtól tanulta anyukám a receptet, majd tőle pedig én. Mindig nagy sikere van, pillanatok alatt elfogy, bármennyit készithetek belőle. De, ha mégsem fogyna el, eláll napokig, mert nem szárad ki omlósabbá válik. Talán még annyit: a tetejére - aki szereti - tört v.egész köményt sóval összekeverve lehet szóri. Igazi vendégváró!

Válasz

varga györgyné üzente 14 éve

A tojást amit a recept ír a tésztába kell tenni , vagy avval kell megkenni .

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu