Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal
Hozzávalók
· 1 dl olívaolaj
2 dl majonéz
· 2 db tömlős sajtkrém
· 1 dl száraz fehérbor
· 8 db csiperkegomba
1 db piros kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
4 db paradicsom
2 db cukkini
2 fej lilahagyma , fűszerek
Elkészítés
1. A cukkinit és a gombát szeletekre vágjuk, a lila hagymát felcikkezzük, a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk, a paradicsomot pedig hatodoljuk.
2. Az így előkészített zöldségeket váltakozva nyársra húzzuk, Fűszervarázzsal fűszerezzük, majd az olívaolajjal meglocsoljuk és forró rostlapon pirosra sütjük.
3. A mártogatóhoz a majonézt simára keverjük a krémsajttal, hozzáöntjük a fehérbort, majd jól lehűtjük.
4. Tálaláskor a nyársakat tányérra fektetjük, és mellé kanalazzuk a krémsajtos mártogatót.
|
|
Deliné Mátyus Krisztina írta 2 hete a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!